Bilic turnuvadan sonra Moskova'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilic turnuvadan sonra Moskova'da
Adı daha önce Beşiktaş ile de anılan Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic,Euro 2012'nin ardından Rusya'nın önemli kulüplerinden Lokomotiv Moskova'nın başına geçeceğini açıkladı.

43 yaşındaki teknik adam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Lokomotiv Moskova ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladım. Yeni görevime Euro 2012'nin ardından başlayacağım. Çok mutluyum ve böylesine büyük bir takıma gideceğim için çok gururluyum. Federasyon başkanımı, genel sekreterimizi ve bazı futbolcularımızı bu konuyla ilgili bilgilendirdim." ifadelerini kullandı.

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya da Slaven Bilic'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok önemli ve ünlü bir teknik direktörle anlaşmayı başardığımız için çok mutluyum. Bilic, Avrupa'nın en iyi teknik direktörlerinden birisi. Onu transfer etmek için bazı Premier Lig takımları da dahil bir çok büyük kulüple yarıştık. Bilic'in burada başarılı olacağından hiç şüphem yok." şeklinde konuştu.

2006 yılında Zlatko Kranjcar'ın yerine göreve getirilen Bilic, Hırvatistan Milli Takımı ile üst üste iki Avrupa Şampiyonası'na katılma başarısı gösterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt