mayday_
Üye
"Bilgisayarınız Sizi Öldürese ne yapardınız??
Basit bir gün yine başlıyor güneş camdan içeri vuruyor ve yine gözüm her sabah gibi parlıyor ve kafamı bilgisayar masasına doğru çeviriyorum ne göriyim.Bilgisayar orda değil heyecanla yataktan kalkıyorsun evi geziyorsun ve evet onu görüyorsun MUtfakta elinde bıçak sana doğru monitör geliyor kasada arkasından geliyor ve bağıra bağı" SENİN BANA YAPTIKLARINI HAFTA BİR FORMAT ATMANA ARTIK DAYANAMIYORUM HERGÜN HAFIZAM KAYBOLCAK KORKUSUYLA YAŞAYAMAM TEK ÇAREM SENİ ÖLDÜRMEK.OYUN DONDUĞUNDA BANA BAĞIRIP ÇAĞIRMANDAN BENİ TEMİZLEMEMEDEN KORSAN OYUN ALIP CRACKLERDEN VİRUS BULAŞTIRMANDAN NEFRET EDİYORUM.OLUP OLMADIK ŞEYLERİ BANA KURMANDAN HİÇ HOŞLANMIYORUM ARTIK CANIMA TAK ETTİ.HEP BEKLEME KONUMUNA GEÇTİĞİMDE VE EKRAN KORUYUCUSU GİRDİĞİNDE BUGÜNÜ HAYAL EDİYORDUM SENİN KARŞIMDA ÇARESİZ KALMANI HUAGGHAAAA.
-Tama Kızma Bir şans daha ver Bana Lütfen.Bir daha Format Atmıyacam
-TABİİ ATMAYACAKSIN BECERİKSİZ İNSAN FORMAT ATARKEN BENİ NEDEN FAT32 ÇEVİRİYON NTFS DE BIRAKMIYON BANA ANLAT ŞUNU.BAK KIZGINLIKTAN CPU SICAKLIĞIM 45DERECE OLDU.BİR DAHA FORMAT ATMAYA ŞANSIN OLMAYACAK ÇÜNKÜ ONU YAPACAK VAKTİN YOK HAUGHHHHHHHHHHAAAAAA
Evet bundan sonra siz olsanız ne yapardınız.Ben olsam herhalde fişini çekerdim.
-Tama Kızma Bir şans daha ver Bana Lütfen.Bir daha Format Atmıyacam
-TABİİ ATMAYACAKSIN BECERİKSİZ İNSAN FORMAT ATARKEN BENİ NEDEN FAT32 ÇEVİRİYON NTFS DE BIRAKMIYON BANA ANLAT ŞUNU.BAK KIZGINLIKTAN CPU SICAKLIĞIM 45DERECE OLDU.BİR DAHA FORMAT ATMAYA ŞANSIN OLMAYACAK ÇÜNKÜ ONU YAPACAK VAKTİN YOK HAUGHHHHHHHHHHAAAAAA
Evet bundan sonra siz olsanız ne yapardınız.Ben olsam herhalde fişini çekerdim.