bilgisayardan cep telefonunua mesaj gönderme programı sms sender

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
har78

har78

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan cep telefonunua mesaj gönderme programı sms sender
arkadşlar ben denedim olmadı ayarları falan yapılamsı gerekiomuş yapamadım ama belki içinizden yapanlar olur diye linki veriyorum

program bilgisi
SMS Sender bilgisayarınız üzerinden cep telefonlarına ileti gönderebilmenizi sağlayan bir yazılımdır. Yazılımla ileti göndermek istediğiniz kişiyi adı ve telefon numarası ile adres defterine kaydettikten sonra listeden adını seçerek iletinizi yazabilirsiniz. Her bir iletinizde 160 karakter kullanma hakkınız bulunmaktadır. Sınırsız sayıda ileti gönderme desteği olan yazılımla birden fazka kişiye de aynı iletiyi gönderebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım sade bir arayüze sahiptir.
Yazılımın Kullanımı Öncelikle ana menü üzerinden ileti göndermek istediğiniz kişileri adres defterine kaydetmeniz gerekiyor. Bunun için "Ekle"(Add) botonuna basıp ardından açılan kayıt kutucuğunda "Ad"(Name) ve "Telefon Numarası"(Telephone number) alanlarını doldurunuz.
Daha sonra "Kaydet"(Save) butonuna basarak işlemi kaydediniz. Adres defterinden düzenleme yapmak isterseniz "Düzenle"(Edit), herhangi bir kaydı silmek isterseniz "Sil"(Delete) butonlarına basabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz kadar kişiyi adres defterine kaydettikten sonra listeden ileti göndermek istediğiniz kişiyi seçip "Gönderilecek Metin"(Text to Send) alanına iletinizi yazınız. Son olarak "Gönder"(Send) butonuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz
 

akkoylu1967

Üye
SANMA AVUÇLARINI SEBEBSİZ YERE AÇTIĞINI BİR YARADAN OLMASA KİM DİNLER YALVARIŞINI ACABA BİLİRMİYDİN HER GECE KAPATTIĞIN O GÖZ KAPAKLARINI AÇACAĞINI SENİN ÇÖLLER KADAR GÜNAHIN VARSA ONUN DENİZLER KADAR MERHAMETİ VAR YETERKİ SEN ET DUANI DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE HAYIRLI CUMALAR ( Fahrettin SARITAŞ )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt