Bileşen Sızıntısı, Önemli Bir Samsung Galaxy S9 Özelliğini Teyit Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bileşen Sızıntısı, Önemli Bir Samsung Galaxy S9 Özelliğini Teyit Ediyor
İnternete sızdırılan yeni bir bileşen görüntüsü, Samsung Galaxy S9'un iki önemli özelliğini de teyit etmiş oldu.


Samsung Galaxy S9, 2018 yılının en önemli amiral gemisi akıllı telefon modellerinden biri olacak. Galaxy S9'un özellikleri ile ilgili olarak şimdiye bir çok bilgi internete sızdırıldı. Ancak ilk defa Galaxy S9'a ait olduğu belirtilen bir bileşen görüntüsü, Galaxy S9'un çok önemli iki özelliğini doğrulamış oldu.

Samsung, akıllı telefon modellerinde eğlenceye endeksli geliştirmeler yapıyor ve genellikle, tüketicilerin büyük çoğunluğunun istediği özelliklere yer veriyor. Görünüşe göre Samsung Galaxy S9 da bu yönde geliştirilen bir akıllı telefon olacak ve cihaz, Apple, Google ve diğer bazı üreticilerin modellerinin aksine 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmaya devam edecek.

Slashleaks tarafından paylaşılan ve Samsung Galaxy S9'a ait SM-G9650 model numaralı cihaza ait yeni bir bileşen sızıntısı, cihazın alt kısmındaki yuvarlak deliğin varlığını doğruluyor. Bu arada bu bileşenin USB Type-C fleksi olduğu belirtiliyor.



Samsung Galaxy S9, Snapdragon 845 ve Exynos 9810 yonga seti, 6 GB RAM ve cihazın daha büyük versiyonu olan Galaxy S9 +'da bir çift kamera ünitesi ile birlikte gelecek. Ayrıca Galaxy S8 ikilisine oranla daha büyük bataryaları sahip olması beklenen Galaxy S9 ve Galaxy S9 +'ın Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek olan, MWC 2018 (Mobile World Congress) etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.
Bileşen Sızıntısı, Önemli Bir Samsung Galaxy S9 Özelliğini Teyit Ediyor
 


Üst Alt