Bildiğimiz TTNET işte.. :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

SheFy

SheFy

Üye
Şu altta H+ yazıyo bazen 3G onu çözemedim o ne oluyo? :)

- - - Eklendi - - -

@SheFy ne diyodun duyamadım? :D Adil kullanımı geçince çok mu yavaştı? :D
Naptin ln sen :D niye dusmedi senin ki . adil kullanimi gecince herkesin ki duser hizi :D Yanlis bir sey soylemedim ki :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Naptin ln sen :D niye dusmedi senin ki . adil kullanimi gecince herkesin ki duser hizi :D Yanlis bir sey soylemedim ki :D

Bende oyle biliyorum telefonda dusuyo ama şu note 10.1'e takinca canavar :naughty:

Sag altta 3g yerine H+ yaziyo o ne anlama geliyo bence ondan kaynakli bu hiz :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

Bende oyle biliyorum telefonda dusuyo ama şu note 10.1'e takinca canavar :naughty:

Sag altta 3g yerine H+ yaziyo o ne anlama geliyo bence ondan kaynakli bu hiz :ehe

HSDPA+ demek o.3g yi 4e katlar 2ye böler az internetten araştır anlarsın :)

codblackops2

codblackops2

Üye

O mu ucuruyo böyle? :)

Aynen.arkadaşımın galaxy acesine bakıyordum.facebooka bi tıkladım anında açıldı sayfa.tabii mobil facebooktu.:) baktım 3g yazması gereken yerde H+ yazıyor bi ufak araştırma sonucu anladım o işi. :) tabi gene 3g den bağlanıyorsun ama tabletin HSDPA+ bant özelliğini desteklediği için uçuyorsun

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
1.3GB dosyayi 29 dakikada cektim :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:ehe

mashina

mashina

Üye
ttnet kullanmadığım için sıkıntı yok :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

DDorlion

DDorlion

Üye
Uydu netliyim TTNET den 15 Lira Az Ödüyoruz Sınırsız İnternet Yine Üstüne Bedava Kablolu TV Ve TTNET den Farkı Yok Gibi Bişey :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Uydu netliyim TTNET den 15 Lira Az Ödüyoruz Sınırsız İnternet Yine Üstüne Bedava Kablolu TV Ve TTNET den Farkı Yok Gibi Bişey :)

aaaaahh ah o uydunet'i bulsam direk atlayacağım zaten, bölgemiz desteklemiyor.

ümran

Üye

buda benden

Eklentİndiriyor

Üye
abi ttnet 3mbden fazlasını pahalı satıyor 8 diye aldatıyor bizi

everest22

everest22

Üye
Buyrun 2 Gb bitmiş hali :aha:

kotan doldugu halde hizin boyleyse ve sinirsizsa ben aveaya geçerim aha bunedir la şaka gibi fdsfsdf a...............

[/URL][/IMG][/IMG]

yuh

- - - Eklendi - - -

abi ttnet 3mbden fazlasını pahalı satıyor 8 diye aldatıyor bizi

yanliz herkez ttnetten şikayetçi biz telefonu kapamasak ben ttneti çok seviyodum bana verdikleri modemi değiştirdim arkadaşin smile adsl modemle 8 mb sinirsiz için ayda 55 tlydi benm zamanimda hizim 3 mb ti modemi değiştirince hizim 8 mb oldu idmle 900-990 kb arasi bi hiza ulaşiyodu ,

torentla 1600 - 1700 arasiydi indirmediğim şey izlemediğim film kalmiyodu şimdi vodafone sinirsizla surunuyoz işte NOT : TURKCELL KULLANANLAR ALLAH YARDİMCİSİ OLSUN

Uruloki

Uruloki

Üye

Aynen.arkadaşımın galaxy acesine bakıyordum.facebooka bi tıkladım anında açıldı sayfa.tabii mobil facebooktu.:) baktım 3g yazması gereken yerde H+ yazıyor bi ufak araştırma sonucu anladım o işi. :) tabi gene 3g den bağlanıyorsun ama tabletin HSDPA+ bant özelliğini desteklediği için uçuyorsun

Dediğin şey biraz daha farklı hsdpa+ değil de 3.5g diyelim ona ki senin cihazın isterse lte desteklesin operatör kendi server indan indirdiği için bişe yapamiyorsun anca ile proxy ye girmek zorundasın

ümran

Üye
beyler bu proxy len yakalanma ihtimalımız ne yakalanırsak cezası ne olur nasıl yakalayamıyolar

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ttnett :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt