Biberli Kuşbaşı

  • 25 Mart 2013
  • 918 Okunma
  • 11 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. İçindekiler:
    1 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı
    4 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 adet soğan (iri rendelenmiş)
    1 adet defne yaprağı
    150 gr kuru fasulye (az haşlanmış)
    2 adet domates (iri doğranmış)
    15 diş sarmısak
    3 adet yeşil biber (közlenmiş, iri doğranmış)
    3 adet etli kırmızıbiber (közlenmiş, iri doğranmış)
    8 adet yeşil zeytin (çekirdekleri çıkartılmış)
    1 tatlı kaşığı tozşeker
    4 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)
    4 çorba kaşığı taze nane (ince kıyılmış)
    450 ml su (kaynar)
    Tuz

    Isıtılmış zeytinyağında soğanları yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dak. soteleyin. Et ve defne yaprağını ilave edip 5 dak. pişirin.
    Kurufasulye, domates, sarmısak, yeşil biber, etli kırmızı biber, zeytinin yarısı, tozşeker, iki çorba kaşığı maydanoz, iki çorba kaşığı nane ve suyu katıp karıştırın ve kısık ateşte suyunu çekinceye kadar yaklaşık 15 dak. pişirin.
    Kalan maydanoz ve naneyi serpip, zeytin ile süsleyerek sıcak ya da soğuk servis yapın.
     


    Yazan: Haydar
  2. :tşk: haydarım
     
  3. Kardeşim karnımızı açıktırmaya devam ediyorsun. Olsada yesek ne iyi olurdu acı acı nede olsa Adana'lıyız :) Bu arada
    :tşk:
     
  4. off kolayı da açıcan haydeee :) rica ederim arkadaşlar
     
  5. Soğuk kola, ayran yada şalgam da olur. Ne iyi gider :)
     
  6. yapmasıda haydardan :D
     
  7. Canımızı istetti, yapacak tabi :D
     
  8. yok tarif benden yapması Faciaa01 yada senden :D birgün yollarımız kesişirse yaparız :)
     
  9. Malzemeleri sen al biz yaparız :)
     
  10. :oke: :D
     
  11. afiyet olsun beyler
     
  12. Kuşbaşı Allah Be Garnım acıktı valla biri ısmarlasın tarif için :tşk:
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
14/11/2018 - 16:34