Bi El Atın şuna

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emere

Üye
    Konu Sahibi
Bi El Atın şuna
arkadaşlar bende 6600 ver 5.53 var şu ana kadar n-gage oyunlarında hiçbir sorun yaşamadım ama artık hiçbir n-gage oyununu oynayamıyorum oyuna giriyor ayarları yapıyorum start game diyorum oyundan atıyor veya ana menüde 1-2 dk durursamda atıyor örneğin: dün x men-2 yi yükledim rahatça oynuyordum 1-2 saat sonra bi girdim new game diyorum oyundan atıyo fifalardada böyle tüm n-gage oyunlarında böyle eskiden sorunsuz oynadığım oyunları oynayamıyorum lütfen yardımcı olun............şimdiden teşekkürler.......

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum sorununu anlayamadım ama herhalde emü nün kullanım süresi doldu sen telefone bi format at!!!

Unutma bütün bilgilerin gider!!!Yada emü yü yeniden yükle!!

Emre_AKKUS

Üye
FB li oldugu icin sinirlendim CWP yazmiom biliodum konuyu ama

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(Emre_XXX &#064; Apr 26 2006, 11&#58;22 AM) [post=323033]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
arkadaşa yardımcı olmıcaksan niye laf kalabalığı yapıyorsun..konu hakkında bi bilgim yok demiyorsunda yok FB li olduğun için falan...post sayım artsın diye abuk subuk şeyler yazmayalım lütfen..

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(Emre_XXX &#064; Apr 26 2006, 11&#58;22 AM) [post=323033]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
burası paylaşım alanı böyle sözler söylemen yanlış

zaten cevaplamak istemezsende buraya hiçbirşey yazmazsın olur biter

saff

Üye
belli adam daha yeni
bizim ortama daha alışamamış.
alış bakalım yavaş yavaş
bizim bole yardım sever insanlarımız olduktan sonra
herturlu işi başarırız...
((((yağcılık yapmıyorum))))
bu bi gercek

AHMET2525

AHMET2525

Üye
ram dan dir cok sey yüklendiysen tel hafızasına yavaslar

emere

Üye
    Konu Sahibi
yok ya telefonda 1 gblik lart var ondan olabilirmi telefon hafızasındada 5300 kb boş yer var boş hafızada 9400

yok ya telefonda 1 gblik lart var ondan olabilirmi telefon hafızasındada 5300 kb boş yer var boş hafızada 9400 anlamadım gitti mesela fifa 2005 yükledim 1 saat falan oynadım 1-2 saat sonra tekrar oynamak için açtım oyun açılıyomaça girerken atıyo x-men 2 yide sorunsuz oynuyodum yine oyuna girerken atmaya başladı telide formatladım düzelmedi(ben teli servise gönderdim 5.27 idi versiyon 5.53 e yükseeltmişler ondan sonra n-gage oyunlarında sorun yaşamaya başladım)

Emre_AKKUS

Üye
tel formatla
sonra duzgun bilindik prog yukleme

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(emere &#064; Apr 26 2006, 06&#58;13 PM) [post=323245]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yok ya telefonda 1 gblik lart var ondan olabilirmi telefon hafızasındada 5300 kb boş yer var boş hafızada 9400

yok ya telefonda 1 gblik lart var ondan olabilirmi telefon hafızasındada 5300 kb boş yer var boş hafızada 9400 anlamadım gitti mesela fifa 2005 yükledim 1 saat falan oynadım 1-2 saat sonra tekrar oynamak için açtım oyun açılıyomaça girerken atıyo x-men 2 yide sorunsuz oynuyodum yine oyuna girerken atmaya başladı telide formatladım düzelmedi(ben teli servise gönderdim 5.27 idi versiyon 5.53 e yükseeltmişler ondan sonra n-gage oyunlarında sorun yaşamaya başladım)
[/b][/quote]
tele format atmak farklı karta format farklı..tel menüsünden girip hafıza kartınada bi format at istersen..(karttaki herşey silinecektir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt