bi bakın ltf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeshill

Üye
forumda btp adlı müthiş bi bluetooth explorer programı var onunla kendi oyunlarını bir klasöre atıp seceneklerden ögeyi aktar diyerek yollayabilirsin yalnız önce btp uygulamasında seceneklerden
uygulama erişimi
daha sonra veri düzelt ve ekle
seceneğine girip her zaman sor demelisin bu 2. anlattığım telefonunda erişim engellendi uyarısını veren her uyguleme için geçerlidir kolay gelsin

erkan-_-37

Üye
yha s40 lara dilde s60 lara olan bi program var instant me diee bişi

dogucan yaln

dogucan yaln

Üye
ben her türlü atıyorum senin bilgisayarırın kinin yoksa olabilir yada bilgisayarında java yüklü değil

you're

you're

Üye
oyunların bi çoğunda telif hakkı yani sertifikası olduğu için gönderemiyorsun yani korumalı

cmscms

Üye
klasör halinde yolluyo olmayasın tek tek yolla öyle yollar

you're

you're

Üye
krdeşim ona göre bi program yok ama şöle yapabilirsin: arkadaşının USB kablosu ile senin USB kablonu bilgisayara tak dosyayı aç tlf daki oyununu arkadaşının telefonuna aktar usb yi çıkarın arkadaşının cep telefondaki oyun artık açılmış olur.
Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır...

ysfakgn

Üye
6300 da gönderilemez

hamdiyakut

Üye
kardes sn bosuna ugrasma 6300 dan java oyun gonderılmıo goondermenın tek yolu hafıza kartını bluetooth lu bı samsung telefona tak ordan oyunun butun dosyalarıyla beraber bluetoot dan gonder bn ole yapıyorum bnce snde oyle dene ;)

New Life

New Life

Üye
kardeşim burası s40 bölümü

sahsoner81

sahsoner81

Üye
bak dostum sen sanırım kurulmus oyunu gondermeye calısıyosun bı dene bakalım pc de olucakmı o olmaz fakat eger jar ya da jad dosyası yanı yukledıgın ve kurdugun dosyaları gonderebılırsın yanlısım varsa duzelt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt