Beşiktaş'tayım ve çok mutluyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tayım ve çok mutluyum
Beşiktaş'ın Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Antony Seriç, Siyah-Beyazlı kulüple ilişkisinin kesildiği yönünde bazı basın-yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını söyledi




Hırvat futbolcu, "Gördüğünüz gibi İstanbul'dayım, takımla birlikteyim ve burada olmaktan çok mutluyum." dedi.



Takımda 8 yabancı bulunduğunu ve Gordon'un sözleşmesinin sona erdirilemediği için kendisinin isminin UEFA Kupası ilk maçı için bildirilemediğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'ta her şey çok profesyonel işliyor. Gelip durumunu bana anlattılar. Her takımda böyle sorunlar olabiliyor. Ben de onlara bu konuda her türlü yardımı yapabileceğimi söyledim. Hatta menajerimiz bana bundan dolayı teşekkür bile etti." ifadelerini kullandı. Seriç, Beşiktaş'ta forma şansı bulup bulamayacağıyla ilgili düşüncelerini ise şöyle aktardı: "Benim inatçı bir yapım var ve her zaman rekabete hazırım. Hazırlık maçlarında da oynama fırsatı buldum. Defansta Zapotocny ve Sivok'la dil yönünden bir sıkıntı yaşamıyoruz. O yüzden alışma dönemi de benim için zor olmayacak." Kartal'da beklediğinden daha iyi bir ortam bulduğuna değinen Seriç, "Geçirdiğim kamp dönemini kısaca aklıma getiriyorum da; böyle bir ortam daha yaşadığımı hatırlamıyorum. Hele son gün yaptığımız kutlamalar unutulacak gibi değil. Bunu her yerde anlatabilirim. Bu kadar neşeli, birbirine bağlı ve arkadaşlık yönünün güçlü olduğu bir takım daha görür müyüm bilmiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

İtalya'da uzun yıllar top oynadığını ve İstanbul'u çok beğendiğini anlatan Hırvat asıllı Avustralyalı futbolcu, şöyle devam etti: "Panathinaikos'ta taraftarlarla yaşadığım sıkıntı burada olmaz. Ben taraftar önünde oynamayı seven bir oyuncuyum. Beşiktaş taraftarının gücünü, oyuncuyu motive etmedeki başarısını çok iyi gördüm. Ben sıcakkanlıyım o yüzden taraftarlarla iletişimi kolay sağlarım." Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a da övgüde bulunan tecrübeli oyuncu, Sağlam'ın iş disiplinini üst düzeyde tutması, her şeyi açık ve net olarak ifade etmesini çok beğendiğini dile getirdi. Seriç son olarak takımda en iyi anlaştığı oyuncuların Zapotocny, Sivok, Holosko ve Cisse olduğunu belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt