Beşiktaş'tan defansa dört takviye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan defansa dört takviye!
Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk defterini erken kapatan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına start verdi.









Gelecek sezon için transferde yol haritasını şimdiden belirleyen Beşiktaş yönetimi, Ferrari ve Hilbert ile yollarını ayırıp büyük sıkıntı yaşadığı savunma hattına dört takviye yapmayı planlıyor..


Takımın başında kimin olacağı şimdilik netlik kazanmasa da mevcut kadro üzerinden teknik direktör Tayfur Havutçu ile bir değerlendirme yapan Beşiktaş yönetiminin, kendisine bir yol haritası belirlediği öğrenildi. Bu sezon özellikle sıkıntı yaşanan defans hattını yenileme planları yapan siyah-beyazlı yöneticiler, Tayfur Havutçu'nun raporu doğrultusunda 2 stoper ile defansın sağı ve solu olmak üzere 4 takviye yapma kararı aldı.
Doktorlardan gelecek sağlık raporu sonrası Ersan Gülüm'ün bonservisini Adanaspor'dan almayı düşünen yönetim, bir Türk ve iki de yabancı futbolcu bakıyor. Sezonun büyük bir bölümünü sakat geçiren Matteo Ferrari ve Roberto Hilbert ile yollarını ayırmayı düşünen Beşiktaş yönetimi, onların yerine alacağı isimleri sezon başı kampına yetiştirmeyi hedefliyor. Gelecek yıl için özellikle Avrupa'da başarı hedefleyen Beşiktaşlı yöneticiler, kadrosunu kaliteli ve yıldız isimlerle güçlendirmeyi istiyorlar. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de geçtiğimiz günlerde transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yıldızlarımız burada kalacak. İlave yıldızlar muhakkak gelecek" demişti.
BOBO KUPA FİNALİ SONRASI
Bu arada sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Bobo ile de masaya kupa finali sonrası oturulacağı öğrenildi. Türkiye Kupası'nda finali büyük ölçüde garantileyen Beşiktaş'ın, Brezilyalı golcü ile 11 Mayıs'tan sonra görüşeceği ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt