Beşiktaş'tan Bursa'ya nasıl dönülür?

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan Bursa'ya nasıl dönülür?
Arkadaşlar merhaba. Sevdiğim bir arkadaşımı Beşiktaş'ın bir Avrupa maçına götürmek istiyorum. Daha önce Beşiktaş maçlarına gittim gerek Olimpiyat gerek Vodafone Park. Ama maç günleri İstanbul'da kalıp ertesi gün dönmüştüm. Maç 21 de başlayıp 23 gibi bitse ben bu arkadaşımla Bursa'ya nasıl dönebilirim?
 


technogamer2345

Üye
Yenikapidan Yalova, Yalovadan Bursa bu kadar
 

technogamer2345

Üye
Gece sak diye gidemezsin ki bi yere sabahlaman lazim parkta tinercilerle vakit gecirin sohbet edin sabah gidersiniz

Metro olmasi lazim da kaca kadar calistiklarini bilmiyorum İstanbuldan degil misin

Metro-Metrobus ne varsa. Onunla Yenikapi'ya kadar gelebilirsin sonra Yalova. Yalova'da İDO'nun yakinindaki terminalde Bursa araclari kalkiyor en kotu ihtimal Orhangazi'ye gelirsin, ordanda Bursa araclari var.
 
Mert

Mert

Üye
normalde mantıklı olanı metroyla yenikapı'ya gidip ordan ido ile mudanya'ya gitmektir. ama maç bitiş saatinde ido seferleri bitmiş olur. günübirlik olarak yapılabilecek en uygun hareket otobüs bileti almaktır. inönü stadı'ndan taksim'e doğru çıkan gümüşsuyu caddesi'nde birçok otogarın yazıhanesi var. oralardan şehiriçi servisle otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.
bir başka şekilde de staddan çıkıp çarşı'ya kutlama yapmaya gidebilirsiniz. orada zaman geçirdikten sonra oradaki yazıhanelerden kalkan servislerle otogara gidiş yapabilirsiniz.
 


Üst Alt