Beşiktaş'ın yenilgisi Demirören'i çıldırttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın yenilgisi Demirören'i çıldırttı
[h=2]Eskişehirspor maçında sergilenen kötü futbol ve alınan mağlubiyet Demirören'i çıldırttı. Hiçbir yönetici yanına yaklaşamadı, Başkan stattan yalnız ayrıldı ..[/h]







Her fırsatta "Beşiktaş'ta transfer bitmez" diyerek elini cebine atmaktan kaçınmayan Başkan Yıldırım Demirören, Siyah-Beyazlılar'ın yeni sezona galibiyetle başlamasını istiyordu.

Kızı Yelda'yla birlikte özel uçağıyla Eskişehir'e giden, Beşiktaş'ı yalnız bırakmayan Demirören, 90 dakika boyunca oldukça heyecanlıydı. Kırmızı-Siyahlılar'ın attığı ilk golde öfkesini gizleyemeyen Kartal'ın patronu, Almeida'nın ayağından gelen golle derin bir nefes aldı.


Siyah-Beyazlılar'dan her kulvarda başarı bekleyen Demirören, ikinci yarının başlamasıyla birlikte yine yerinde duramadı. Ancak Beşiktaş'ın eski futbolcularından Batuhan Karadeniz'in meşin yuvarlağı ağlarla buluşturması Eskişehir'i galibiyete taşırken, Demirören'in sinirlenmesine ve yıkılmasına sebep oldu. Alınan yenilgi kadar, sergilenen kötü futboldan da rahatsız olan Yıldırım Demirören'in tam anlamıyla çıldırdığı belirtildi. Burnundan soluyan Başkan kimseyle konuşmazken, maçı birlikte izlediği kızıyla birlikte Eskişehir'den ayrıldı.
Olağanüstü toplantı gündemde
Alania maçında alınan yenilgi sonrasında oldukça sinirlenen Demirören için, dünkü yenilginin de bardağı taşıran son damla olduğu kaydedildi. Maccabi maçı öncesinde özel bir toplantı düzenlemeyi planlayan Demirören'in, teknik heyet ve kaptanlarla masaya oturup, hesap soracağı dile getirildi
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
393
DiaBLoS
phasan
Cevap
5
Görüntüleme
815
phasan
India
Cevap
0
Görüntüleme
353
India
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
324
delrico


Üst Alt