Beşiktaş'ı seven tribünden elini çeksin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ı seven tribünden elini çeksin
Beşiktaşlı otoritelerden taraftarlara çağrı...



Daha yeni kongre yapılmış, başkan ve yönetim yeniden belirlenmiş, takımın yılın en iyi futbollarından birini oynuyor ve 4-1 galip durumda. Sen hala “Yeter Demirören yeter” diye bağırıyorsun. O zaman kongreye ne gerek var?

Fikret ERCAN:
BEŞİKTAŞ’ta daha yeni kongre yapılmış, başkan ve yönetim yeniden belirlenmiş, takımın yılın en iyi futbollarından birini oynuyor ve 4-1 galip durumda. Sen tribünden hala “Yeter Demirören yeter” diye bağırıyorsun.

O zaman kongreye ne gerek var? Sana sorsunlar, sen de “yeter, devam, yürü, otur, kalk” diye talimat ver olsun, bitsin. Var mı böyle taraftarlık?
Yönetimi beğenmeyiz kongre değiştirir, hocayı beğenmeyiz yenisi bulunur, futbolcuyu beğenmeyiz, yenisi transfer edilir. Peki bu taraftarı nasıl değiştireceğiz? Yurt dışından veya başka kulüplerden taraftar mı transfer edeceğiz?

Tribünlerdeki bu belirli kesimin (Çarşı’yı ve gerçek Beşiktaş taraftarını bir kenara ayırıyorum) Beşiktaş’a yıllardır büyük zararlar verdiğine inanıyorum.

Beşiktaş’a zarar verdiler

Takımına gereksiz tepkiler, kendi futbolcusuna “yuh” çekmeler, ıslıklamalar, küfürlü protestolar... Sonuçta saha kapatmalar, para cezaları, takımını strese sokma ve beklenmedik puan kayıpları. Kulübün 4-5 yılı heba olup gitti. Bir dönem Beşiktaş’ın en zor deplasman yeri İnönü Stadı idi. Bunu yapmaya ne hakkınız var.

Bunların oluşmasına neden olanlar, bunları kullananlar da bugünkü manzaradan pişmandırlar herhalde. (6 yıl yöneticilik yaptım bu işin sırrını ben de çözemedim) Şimdi yeni yönetimin en önemli işi bunları tribünlerden ayıklamak olmalıdır.
Yalnız çözüm, bunların yerlerine başka bir grubu getirip oturtmak da olmamalıdır. Artık Beşiktaş’ı gerçekten sevenler tribünden elini çekmeli. Şunu unutmamak lazım: Ateşle oynayanın bir gün eli yanar…
Gerçek taraftarı özlüyoruz...

Fikret ORMAN(Saygı duyulmalı)
Bu saatten sonra gösterilecek saygı Beşiktaş başkanlık makamına olmalıdır. Kişiler üzerinden öfkelerimizi dile getirirsek bu, Beşiktaşımıza zarar verir. Sabırlı, sağduyulu ve Beşiktaşlı duruşuna yakışır şekilde takımımızı desteklemeliyiz.

Mete DÜREN(Baskılar kalktı)
Camianın kongrede kenetlendiğini herkes gördü. Aynı kenetlenmeyi İnönü Stadı’ndaki son maçta da gösterdik. Alınan galibiyetle ortaya çıkan olumlu sinyaller sayesinde bazı oyuncularımızın üzerindeki baskılar da kalktı.

Feyyaz UÇAR(Demokrasi var)
Bu beklenen bir şey. Demokratik bir ülkedeyiz. Beşiktaş da demokrat bir takımdır. Taraftar sandıkla aynı fikirde olmayabilir. En azından sezon sonuna kadar değişen bir şey olmayacak. Tek çözüm sportif başarı.

Levent KULU(Gönül almalı)
Demirören’in “Tribünleri temizleyeceğim” çıkışı sıkıntı yarattı. Bu sözü herkes üstüne alındı. Fakat ne olursa olsun yapılanlar Beşiktaşlı duruşuna yakışmıyor ve takıma zarar veriyor. Başkan taraftarın gönlünü almalı.

Spor3
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt