"Beşiktaş'ı satmam"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Beşiktaş'ı satmam"


[h=2]Portekizli oyuncu yönetimin verdiği yemekte “Beni F.Bahçe de G.Saray da istedi. G.Saray ile görüşmemde yüzlerine 'Size gelmiyorum. Beşiktaş'ı satamam dedim' Beşiktaş'ı seviyorum” diye konuştu.[/h]
Fernandes geçen sezonun ardından bu sezonda Beşiktaş’ın en etkili gücü olacağını Karabük’te de gösterdi. Guti’nin, Quaresma’nın, Simao’nun, Almeida’nın kayıtsız şartsız ilk 11 soyunduğu dönemlerle kıyaslarsanız, bambaşka bir Fernandes izlemeye başladık. O günlerde keyifsizdi. Hatta o dönemin yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu’na sık sık serzenişte bulunuyordu. Kaptanlık krizinin başgösterdiği, anlaşılmaz bir şekilde herkesin takım kaptanı olabilmek için birbiriyle kavga ettiği o dönemde Fernandes sıkıntısını da dile getirmişti: “Sarhoşu kaptan yapıyorsunuz. Guti’yi, Ricardo’yu, Simao’yu kaptan yapıyorsunuz, Manuel’i hiçe sayıyorsunuz.”

Rahatlatan yemek

Zaten garip bir adam. Kendi dünyasında yaşıyor. Samet Aybaba ile görüşme talep eder, gelmez. Gün gelir bir ay telefonunu açmaz, Ümraniye dışında yüzünü gören olmaz, kendisi istemezse kimse ona ulaşamaz. Karabük’te daha serbest oynadı, forvete yakın oynadı, orta sahanın da mücadeleci futbolu Fernandes’i rahatlattı belki ama artık kafası da rahat özellikle hafta içindeki yönetimin yemeğinden beri. Aslında o yemekteki diyaloglar tüm takımı rahatlatmış durumda. Futbolcular yönetime güveniyor. Paralarını artık zamanında alacaklarını biliyorlar. Alıyorlar da. Örneğin Galatasaray derbisinin primleri hemen hesaplara yattı.

Açık açık konuştu

HaberTürk'ün haberine gçre; o yemekte İbrahim Toraman “Sizin gücünüzü arkamızda hissediyoruz” dedi ve tüm yönetime teşekkür etti. Ardından da Fernandes konuştu. Dobra dobra. Bugüne kadar spekülasyondan ibaretti ama Fernandes hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’den teklif aldığını birinci ağızdan ifade etti. Aynen şunları söyledi: “Fenerbahçe de Galatasaray da beni istedi. Ama ben gitmek istemiyorum. Beşiktaş’ı seviyorum. Yeter ki paramı gününde alayım. Galatasaraylılar ile görüşmemde yüzlerine de söyledim. ‘Ben size gelmiyorum. Beşiktaş’ı satmam’ dedim.” Yönetim de garantiyi verdi. Sadece Fernandes’e de değil, tüm takıma.
 


burakkk97

Üye
ya beşiktaş seni satarsa :ehe emek için teşekkürler
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Satılacak adam değil her maç güzel oynuyor adam isteksiz çıktığı maçta bile oynuyor örneğin q7'de iyi futbolcu ama o biraz ronaldo karakterli şımarıyor bu adamda biraz messilil var sessiz sakin sahada sadece kendi için oynamıyor ve lider olduğunu her zaman gösteriyor çok kaliteli bir futbolcu top hakimiyeti mükemmel gerçekten.
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MetQ7

MetQ7

Üye
Tarikat kur müridin olalım Fernandes:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: yakup_281
El-CD

El-CD

Üye
Adamin dibisin suc isle cezasini biz cekelim reiz :yuru
 
  • Beğen
Tepkiler: yakup_281
haltie

haltie

Üye
Ne adriana lima ne eva mendes tek senin hastaniz manuel fernandes
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt