"Beşiktaş Yönetimi Tecrübesiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Beşiktaş Yönetimi Tecrübesiz"


Efsane eldiven Rüştü Reçber, Beşiktaş yönetimiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.


Sezon başı Başkan Fikret Orman'nın 39 yaşında bir futbolcuyu takımda görmek istemiyorum ifadesinin ardından takımdan ayrılan tecrübeli isim, Beşiktaş'ın McGregor'u neden aldığını anlamadığını söyledi.


Yaşantımızı Türkiye'de geçirmek istiyoruz


"Aile olarak yurt dışına gitmenin pek doğru olmadığına karar verdik. Yaşantımızı Türkiye'de geçirmek istiyoruz. Şu an için futbol oynama planlarını kafamızdan attık. Belki ilerleyen günlerde farklı bir durum olabilir. Büyük konuşmamak lazım."


McGregor Cenk'in ayarında değil


"Ben niye McGregor alındı anlamadım. Bir kaleci eksikliği olabilir. Cenk'i oturtup Cenk'in ayarında olmayan bir kaleci alıyorsanız soru işareti. Sırf bir kaleci aldım diye sürekli oynatıyorsunuz. McGregor'ın takıma eksisi var. Cenk milli takıma ve Beşiktaş'a hizmet edebilecek bir kaleci. Cenk'te zaman zaman hatalı goller yemiştir. Yaşı halen genç. Güvenip oynatılması gerekiyor."


FEDA'yı yapan yönetim oldu


"Ben hala anlamadım açıkçası. Feda dediğiniz bir yılda 30 küsur yaşında bir kaleci alıyorsunuz. Aldığınız kalecinin Cenk'ten 2-3 gömlek üstün olması gerekiyor ama bu böyle değil."


Tecrübesiz yönetim


"Ben hiçbir zaman sayın başkan ve yönetimle görüşmedim. Ekranlardan gördüm benimle ilgili düşüncelerini. İnsan üzülüyor neden birebir konuşulmadı diye. Sayın Başkan zor bir ortama geldi. Yeni bir başkan ve yönetim kurulu; tecrübesizlik var. Böyle hatalar olacaktır. Alınan karara saygı duyulacaktır. Bu karşılıklı olsa çok daha güzel olurdu. Önemli olan büyüklerin kararıdır."


Cenk'in yedeğiydim


"Cenk geçen sene 25-30 maç oynadı. Gençlere şans vermek lazım. Sürekli kalede oynayacak durumumuz yok. Birileri gider birileri gelir. Cenk 30 maç oynadıysa ben de yedeğiydim. Ama ben de 20-25 maç oynadım. Orada bir takım şeyler öğrettik."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt