Beşiktaş transferde düğmeye bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş transferde düğmeye bastı
Savunmayı sil baştan yapacak Kartal, aradığı stoperi Portekiz'de buldu Braga ile sözleşmesi sona erecek Paulao, siyah-beyazlılara "Evet" dedi.














Beşiktaş bitime 5 hafta kala transferde düğmeye bastı. Ferrari ve Sivok ile devam etmeyecek olan ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun "Yeni sezonda savunmaya 4 takviye yapmalıyız" raporunu dikkate alan siyah-beyazlı yönetim, aradığı stoperi Portekiz'de buldu.


Beşiktaş, Braga forması giyen Paulao'nun transferini bitirdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı savunmacı, kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran siyah-beyazlıların cazip teklifine olumlu yanıt verdi ve "Evet" dedi.
BULUT, PORTEKİZ'DE BİTİRDİ

28 yaşında, 1.88 boyunda olan Paulao, savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücuma sık sık destek vermesiyle de dikkat çekiyor. Bu sezon Braga ile 28 maça çıkan Paulao, 3 gole imza attı ve Portekiz ekbinin Avrupa Ligi'nde yarı finale kalmasında önemli rol oynadı. Beşiktaş'ın talimatı ile Portekiz'in yolunu tutan menajer Ahmet Bulut'un Paulao ile bir araya geldiği ve Braga'nın yıldızı ile her konuda el sıkıştığı öğrenildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


MetQ7

MetQ7

Üye
Güzel bir oyuncu inşallah gelir
 
sekinardi

sekinardi

Üye
inşallah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt