Beşiktaş taraftarına müjde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş taraftarına müjde!
Bursa valiliği, Bursaspor-Beşiktaş maçına Beşiktaş taraftarının alınması yönünde karar aldı...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, 7 Mayıs Cumartesi akşamı oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçına Beşiktaş taraftarlarının alınacağını bildirdi.

Bu kararla birlikte Bursaspor taraftarının yıllar sonra İnönü'ye gitmesinin ardından siyah beyazlı taraftarlar da Bursa'da takımlarına destek olabilecekler.

"YASAĞI KALDIRMA KARARI ALDIK"
Bursa Valisi Şahabettin Harput, 7 Mayıs Cumartesi akşamı oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, ''Beşiktaş taraftarlarının, takımlarının Bursa'da oynayacağı maçı izlemelerine yönelik yasağı kaldırma kararı aldık'' dedi.

Vali Harput, Heykel'deki tarihi Valilik binasında, Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor ile Beşiktaş'ın maçlarında uzun süredir rakip taraftarların sahaya alınması noktasında sıkıntı yaşandığını hatırlattı.

Bursaspor ile Beşiktaş'ın Türkiye'nin iki güzide kulübü olduğunu vurgulayan Harput, şunları kaydetti:

''Beşiktaş taraftarlarının, takımlarının Bursa'da oynayacağı maçı izlemelerine yönelik yasağı kaldırma kararı aldık. İki kulübün de çok vefalı ve ateşli taraftarı var. İyi günde kötü günde, üzüntüsünde, mutluluğunda takımlarıyla beraber olmuş, beraber üzülmüş, beraber mutlu olmuşlardır. Pek çok benzerlikleri vardır, bu iki takım taraftarlarının. Yıllarca bu iki takımın taraftarları kendi takımlarının maçını izleyememek gibi bir acıyı yaşadılar. 'Olay olma ihtimali var' diye yasaklama, ancak totaliter rejimlerde yapılabilir. Biz bu hafta oynanacak müsabakada bu yasağı kaldırmak istiyoruz.''
haberturk
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Bursada Beşiktaşlı olmak çok acayip bir duygu:) İyi ki bursalıyım, Beşiktaşa aşığım...
Duygusallık bir yana kıyamet kopucak:ehe
Dünyanın en iyi taraftarıyla Türkiyenin en iyi taraftarı arasındaki bu anlamsız husumetin son bulması dileğiyle...(ama sanırım hayal):D
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
evet hayal bence de :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt