Beşiktaş savunmayı hatırladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş savunmayı hatırladı


Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 3-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Beşiktaş, son maçların aksine kalesinde gol görmedi.
Karabük'teki maçtan gol yemeden ayrılan siyah-beyazlı futbol takımı, iki sezonu kapsayan son 24 Süper Lig maçında ikinci kez kalesini gole kapatmayı başardı.
Süper Lig'de geçen sezon 8 Ocak 2012 tarihinde MKE Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş, daha sonra 15'i Lig Grubu, 3'ü de Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda olmak üzere üst üste 18 maçında kalesini gole kapatamayarak rekor kırdı. Süper Final'de Fenerbahçe'yi İnönü Stadı'nda 1-0 yendiği maçta uzun süre sonra gol yemeyen siyah-beyazlılar, bu maçın ardından, 2'i geçen sezonki Süper Final, 2'si de bu sezona ait olmak üzere yine 4 maçlık kötü seri yakalamıştı.
''Kara Kartallar'', toplamda son 24 lig maçından 22'sinde en az bir kez meşin yuvarlağı filelerinden çıkarmak zorunda kalırken, gol yeme alışkanlığına Karabük'te ''dur'' dedi.
18 MAÇLA REKOR KIRMIŞTI
Beşiktaş, bu kötü savunma performansıyla geçen sezon üst üste 18 maç kalesini gole kapatamayarak, ''Üç Büyükler'' arasında kendisine ait kötü rekorunu bir maç artırmıştı.

Siyah beyazlılar, 2000-2001 sezonunda 6. ile 22. haftalar arasında oynadığı üst üste 17 lig maçında da kalesinde en az 1 gol görerek, lig tarihinde bu bakımdan en kötü performansını sergiledi. Beşiktaş ayrıca, 2003-2004 sezonun 23. haftasıyla, 2004-2005 sezonun 5. haftaları arasındaki toplam 17 maçlık dönemde de kalesini gole kapatamamıştı.
Geçen sezon Süper Lig'de 8 Ocak 2012 tarihinde MKE Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş, daha sonra 15'i Lig Grubu, 3'ü de Süper Final'de olmak üzere son 18 maçında kalesini gole kapatamadı ve bu rekoru 18 maça çıkarmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt