Beşiktaş operasyona hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş operasyona hazırlanıyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in raporu doğrultusunda, devre arasında Ferrari ve Fink ile yollar ayrılacak.







Beşiktaş'ta devre arasında takımdan gönderilecek isimler belli olmaya başladı.. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Schuster'in raporu doğrultusunda, Fink ve Ferrari ile yollarını ayıracak. Cumartesi günkü Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda Fatih Tekke'ye de yeniden forma şansı doğdu. Bobo'nun sakatlanmasıyla forvet hattında sıkıntı yaşayan Schuster, yıldızının bir türlü barışmadığı tecrübeli golcüyü Konyaspor maçı kadrosuna alacak.
Gençlerbirliği galibiyetiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş'ta, yöneticiler devre arasında operasyona hazırlanıyor. Teknik direktör Bernd Schuster'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetimin ilk hedefi takımda yer bulamayan Michail Fink'i satmak. Alman futbolcunun gönderilmesiyle, devre arasında sakatlığı geçmesi beklenen Tomas Sivok'a yer açmayı planlayan siyah - beyazlılar, kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm için de Adanaspor ile bonservis konusunda masaya oturacak. Ersan'ın performansından memnun kalan Schuster, Sivok'un da iyileşmesiyle Ferrari'nin takımdan gönderilmesine onay verecek. Yönetim Ferrari'nin de ayrılması durumunda takıma yabancı bir forvet almak için çalışmalara başlayacak.
Konyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, son antrenmanda golcü futbolcular Nobre ve Fatih Tekke ile özel olarak ilgilendi. Kanat ortalarında kendilerine yapılan ortaları gol yapmasını isteyen alman teknik adam çalışmayı sık sık keserek Nobre ve Fatih'e uyarılarda bulundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt