Beşiktaş önce 'Of' sonra oh çeki (BJK 2-1 Of)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş önce 'Of' sonra oh çeki (BJK 2-1 Of)



Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ofspor'u ağırladı. İnönü Stadı'nda oynanan maçta rakibini 2-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş bir üst tura yükseldi.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 66. dakikada serbest vuruştan Manuel Fernandes ve 73. dakikada Hugo Almeida kaydetti. Ofspor'un golü ise 7. dakikada Gökhan Durmuş'tan geldi.

Maça genç oyuncularının ağrlıklı olduğu bir kadroyla başlayan Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken; siyah-beyazlılar oldukça kötü bir futbol sergiledi. İkinci yarıda Fernandes ve Almeida'nın da oyuna girmesinin ardından toparlanaan Beşiktaş, Portekizli yıldızlarının golleriyle zayıf rakibini eleyerek tur atladı.

AYBABA'DAN GENÇ 11
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında genç oyuncularına şans tanıdı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ta Kadir Arı, Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş gibi genç oyuncular ilk 11'de forma giydi.

Savunmayı Mehmet Akyüz, Escude, Ersan Gülüm ve Emre Özkan'dan oluşturan Aybaba, ön liberoda Necip Uysal ve Hasan Türk'e şans tanıdı. Orta alanda Veli Kavlak, Kadir Arı ve Erkan Kaş görev alırken, forvette ise Batuhan Karadeniz oynadı. Kaleyi Cenk Gönen korurken, McGregor ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Bu arada, siyah-beyazlılarda sahaya kaptan olarak Necip Uysal çıktı. Öte yandan, mevkisi forvet olan Mehmet Akyüz, Ofspor karşısında savunmanın sağında görev yaptı.






ASLAR YEDEK KULÜBESİNDE
Beşiktaş'ın as futbolcuları, Ofspor karşısında yedek kulübesinde oturdu. Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Tomas Sivok, Roberto Hilbert, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra genç kaleci Emre Metin de yedek kulübesinde yer aldı. Siyah-beyazlılarda, Ofspor karşısında ilk 11'deki tek yabancı oyuncu Julien Escude olurken, Holosko kadroda yer almadı.

OFSPOR ÖNCE BEKLEDİ, SONRA VURDU!
Maçın ilk dakikalarında gol bulmak isteyen Beşiktaş ilk düdükle birlikte Ofspor kalesien yüklenmeye çalıştı. Özellikle sol kanattan atak geliştirmeye çalışan siyah-beyazlılar, Ofspor kalesinde istediği pozisyonu bulamadı.

Beşiktaş atakları karşısında yarı sahasında öçok adamla kalan Ofspor kısa paslarla rakip kaleye topu taşımaya çalıştı. Ofspor 7. dakikada geliştirdiği ilk atak sonrasında ise Gökhan Durmuş ile golü buldu.






BEŞİKTAŞ'IN GENÇLERİ UMUT VERMEDİ
Ofspor karşısında geriye düşen Beşiktaş, genç futbolcularıyla maçı çevirmek adına ilk yarıda sürekli atak bir futbol sergilemeye çalıştı. Savunmayı da orta sahaya kadar çıkan Beşiktaş, genç oyuncularının forma giydiği maçta etkili bir oyun sergileyemedi.

Hasan Türk zaman zaman uzaktan şutlarla kaleyi yoklarken; Erkan Kaş ise sol kanatta takımını hücuma çıkarmaya çalıştı. Sağ bekde görev yapan Mehmet Akyüz ise alışık olmadığı bir bölgede forma giydiği için isteneneni veremedi. Kadri Arı da ileri uçta Batuhan ile anlaşamayınca ilk yarı Ofspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

AYBABA'DAN FERNANDES VE ALMEIDA HAMLESİ
İkinci yarıya başlarken; Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ikinci yıldız futbolcusunu sahaya sürdü. Veli Kavlak ve Kadir Arı'yı oyundan alan Samet Aybaba, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'ya ikinci yarıda görev verdi.



BATUHAN'A TOP GELMEYİNCE; OĞUZHAN OYUNA GİRDİ
Değişikliklerin ardından oyunu tamamiyle Ofsspor kalesine yıkan Beşiktaş sağlı sollu ortalarla ceza sahası içinde bekleyen Almeida ve Batuhan'ı gol pozisyonuna sokmayı çalıştı. Siyah-beyazlılar ortalarında isabet bulamazken; teknik direktör Samet Aybaba, Batuhan Karadeniz'in yerine son maçların formda ismi Oğuzhan Özyakup'u da sahaya sürdü.

MANUEL FERNANDES 'BEN GELDİM' DEDİ

Dakikalar ilerledikçe baskıyı arttıran Beşiktaş'ta Hasan Türk'ün yerde kalması sonucu kazanılan serbest vuruşta Manuel Fernandes topun başına geçti. Maçın 66. dakikasında Fernandes kullandığı bu vuruşta meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.






ALMEIDA 'KAFASI'NI KULLANDI
Güçlü rakibi Beşiktaş karşısında yıldız isimlerin de oyuna girmesiyle zor anlar yaşamaya başlayan Ofspor tamamiyle ceza sahası civarına hapsoldu. Savunmada topu uzaklaştıramayan Ofspor 73. dakikada Almeida'yı unutunca; Beşiktaş 2-1 öne geçti. Erkan'ın ortasında arka direkte bomboş durumda olan Almeida kafayla golünü atarak siyah-beyazlıları rahatlattı.

Karşılaşmanın egri kalan bölümünde Ofspor, Beşiktaş kalesine gitmeye çalışsada siyah-beyazlılar rakibine geçit vermedi. Oyunda tempoyu düşüren ve kontrolü elden bırakmayan Beşiktaş 2-1'lik skorla tur atlayan taraf oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
6. dakikada Hasan Türk'ün yaklaşık 30 metreden sert şutunda top yandan auta gitti.
7. dakikada konuk ekip Ofspor öne geçti. Hicabi Demir'in pasında topla ceza alanının sol çaprazında buluşan Gökhan Durmuş, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
27. dakikada Hasan Türk'ün ceza alanı dışından sert şutunda, top az farkla direğin üstünden auta çıktı.
29. dakikada soldan ceza alanına giren Erkan Kaş'ın çaprazdan yaptığı vuruşta, kaleci Hasan Yaranlı'nın çeldiği top, yan direğe çarparak kornere gitti.
45+1. dakikada Mehmet Akyüz'ün orta alandan kullandığı serbest atışta, Batuhan kafayla topu ceza alanı içine indirdi. Bu bölgede Erkan Kaş'ın ayak koyduğu meşin yuvarlak az farkla direğin yanından auta çıktı ve maçın ilk yarısı Ofspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Fernandes'in soldan kullandığı korner atışında, Escude'nin ceza alanı içinde kafa vuruşunda top kalecide kaldı.
50. dakikada sağdan ceza alanına giren Savaş Topaloğlu'nun şutunda, kaleci Cenk Gönen son anda uzanarak meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
66. dakikada Emre Özkan'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Fernandes, meşin yuvarlağı filelere göndererek, skorda eşitliği sağladı: 1-1.
73. dakikada Erkan Kaş'ın soldan ortasında, arka direkte Almeida öne doğru uzanarak topu kafayla ağlara gönderdi ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Baki Yiğit, Emre Suna
Beşiktaş: Cenk Gönen, Mehmet Akyüz, Escude, Ersan Gülüm, Emre Özkan, Necip Uysal, Hasan Türk, Veli Kavlak (Dk. 46 Fernandes), Kadir Arı (Dk. 46 Almeida) Erkan Kaş, Batuhan Karadeniz (Dk. 64 Oğuzhan Özyakup)
Ofspor: Hasan Yaranlı, Adem Çak, Tuncay Maldan, Cem Demir, Abdurrahman Çubukcu, Savaş Topaloğlu (Dk. 72 Ziya Şakar), Gökhan Durmuş (Dk. 79 Abdurrahman Kırmacı), Çetin Murat Bayraktar (Dk. 49 Güray Gündoğdu), Hicabi Demir, Rıdvan Çetin, Rasimcan Değirmenci
Goller: Dk. 7 Gökhan Durmuş (Ofspor), Dk. 66 Fernandes, Dk. 73 Almeida (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 5 Hasan Türk, Dk. 35 Emre Özkan, Dk. 59 Fernandes, Dk. 86 Erkan Kaş (Beşiktaş), Dk. 40 Rıdvan Çetin, Dk. 41 Çetin Murat Bayraktar, Dk. 60 Gökhan Durmuş (Ofspor)

KAYNAK;
Başlık ve resim :
Konu içeriği :
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Takım ne hale geldi...
Ofspor'uda ilk yarı skoru için tebrik etmek lazım.
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BBir yanım Beşiktaş diyor ,diğer yanım ise Ofspor diyor, ilçe takımım olan Ofspor bir gün beşiktaşla oynasın diye çok hayl ederdim ama bu kadar ergen olacağını sanmazdım, hayalim Of da olması idi ama olsun buda kafi dir.
Kalbimin bir yani bir kale , diğer yani ise diğer kale, kim atarsa atsın, kim yerse yesin benim için farketmez, en çk değer verdiğim iki takımın karşılaşması, tabi Ofspor daha ağır basıyor, ofluyuz ından :)
 

Lumia920

Üye
offf :D
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
BBir yanım Beşiktaş diyor ,diğer yanım ise Ofspor diyor, ilçe takımım olan Ofspor bir gün beşiktaşla oynasın diye çok hayl ederdim ama bu kadar ergen olacağını sanmazdım, hayalim Of da olması idi ama olsun buda kafi dir.
Kalbimin bir yani bir kale , diğer yani ise diğer kale, kim atarsa atsın, kim yerse yesin benim için farketmez, en çk değer verdiğim iki takımın karşılaşması, tabi Ofspor daha ağır basıyor, ofluyuz ından :)
Memleketin herşeyi başka olur :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
1.1 oldu . Fernandes frikik den attı . :)
Gol den önce kesinlikle faul yoktu . Emre özkan resmen emek hırsızlığı yaptı . Havuza atlar gibi atladı maşallah ...


Aha şimdi de 2.1 oldu . Almedia attı ... Dakika 72 :D
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
almeidanın ayağı yok zaten o boyla o topada kafa attı ya helal olsun :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt