Beşiktaş - Mendes ortaklığı sürüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş - Mendes ortaklığı sürüyor
Portekizli menajer aracılığıyla kadrosuna 6 futbolcu katan Beşiktaş Kulübü, Diego Costa'yı kadrosuna katması halinde bu sayıyı 7'ye çıkartacak.



geçtiğimiz sezonun başında transferi ile birlikte, 'Portekizli Futbolcu' pazarına giriş yapmıştı.

'nın ardından , ve Siyah Beyazlı takımın kadrosuna katılmıştı. Bu futbolcular 'a gelirken , , , Tabata ve gibi oyuncular ise Siyah Beyazlılar ile yollarını ayırmak zorunda kalmışlardı.

Bu sezonun başında da Siyah Beyazlı futbol komitesi Portekizli olmasa da 'nde forma giyen doğumlu 1 yıllığına kiraladı. Yeni sezon öncesi ise ile yollar ayrılırken, 'den kendisine takım bulması istendi.

'ın son bir yıldır kadrosuna kattığı bu 5 futbolcunun Portekiz doğumlu olmaları veya belli dönemlerde 'nde boy göstermeler dışında ortak özellikleri de aynı menajerlik şirketine bağlı olmaları. 1996 yılında menajerlik hayatına giriş yapan 'in sahibi olduğu Gestifute şirketinin futbolcuları olan bu isimlere bir yenisinin daha eklenmesi an meselesi.

'in 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu bir süredir yönetimini gündemini meşgul ediyor. İspanyol kulübü ile yapılan görüşmelerden hala net bir sonuç çıkmadı. Eğer Costa önümüzdeki günlerde 'a transfer olursa Siyah Beyazlı takımın kadrosunda Gestifute şirketine bağlı altıncı oyuncusu olacak.

futbol komitesinin transferinden önce ilk kez 2007-2008 sezonun başında Rodrigo transferi ile tanıştığı Mendes ile iş ilişkisini son bir yılda yüksek seviylere taşıdı.

Mendes'in sahibi olduğu Gestifute şirketinin bünyesinde 'den teknik direktör Jose Moriunho, , , Angel , , Mancester United'den , , Bebe, AC 'dan gibi isimlerinde yer aldığı tam 79 futbolcu ve 1 teknik adam yer alıyor. Dünya futbol piyasasında 30'a yakın kulüp ile çalışan şirketin şu anda dışında bir takımda en çok futbolsunun forma giydiği kulüp ise Beşiktaş.

Bugün itibari ile Gestifute'nin 5 futbolcusu Siyah Beyazlı takımın kadrosunda yer alıyor. transferi de tamamlanırsa bu sayı 6'ya çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt