Beşiktaş Kulübü'nden Derbi Açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Kulübü'nden Derbi Açıklaması
24.09.2013
Başkanımız Fikret Orman ile bir araya gelen kurullarımız, Yönetim Kurulumuza tam destek verdi.
Akaretler’deki kulüp binamızda gerçekleşen toplantıda Başkanımız Fikret Orman ile bir araya gelen; Divan, Denetleme, Disiplin ile Seçme ve Sicil Kurullarımızın başkanları ve üyeleri, Başkanımız Fikret Orman tarafından derbi maçta çıkan olaylarla ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirildi.


Toplantı sonrasında Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuza tam destek veren kurullarımız, taraftarlarımıza ve kamuoyuna yönelik olarak aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:


Sevgili Beşiktaşlılar,


Yaşanan üzücü olayların aydınlatılması ve bir daha tekrarı olmayacak şekilde ivedi tedbirlerin alınmasını talep ediyor ve takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz.

Kulübümüz bu olaylar karşısında maddi ve manevi bir şekilde zarar görmüştür. Mağdur durumuna düşmüştür. Kamuoyundaki yansımalarda mağdur olduğumuz görülmektedir.
Düşüncemiz; siyasetin sporun içine girmesine kesinlikle müsaade etmemeliyiz. Yükselen toplumsal şiddete dikkat çekerek bunlara taviz vermemeliyiz. Beşiktaş’ın gruplaşmasına, bölünmesine, ayrışmasına her türlü kendi isim ve oluşumlarının öne çıkarılmasına karşı çıkmalıyız.

110 yıllık şanlı bir tarihe sahip ortak paydamız Beşiktaş’ımıza, tüm ülke insanlarımızın sevgi ve saygı gösterdiği renklerimize ve kulübümüze sahip çıkarak; aydınlık günlere, başarılara, zaferlere ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde bir olmalıyız.

Saygılarımızla

bjk.com.tr
 

Samet.25

Bjk ye yazik oldu gecmis olsun
 

Benzer Konular



Üst Alt