Beşiktaş İlköğretim Okulunun resmi açılışı yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş İlköğretim Okulunun resmi açılışı yapıldı



8 Mart 2010’da Elazığ’da meydana gelen depremde kullanılamaz hale gelen Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesindeki ilköğretim okuluna yardım elini uzatan Kulübümüz, sözünü yerine getirerek modern bir okulu Türk eğitimine kazandırdı.



Beşiktaş İlköğretim Okulu'nun resmi açılış törenine Başkanımız Yıldırım Demirören, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu, Engin Baltacı, Serdal Adalı, Doğan Küçükemre, Cengiz Zülfikaroğlu, Mehmet Soysal, Şeref Yalçın, Necip Sever, AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Demirören, Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı, gazeteciler, yetkililer ve bölge halkı katıldı.



Törende bir konuşma yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, Türkiye'nin ilk spor kulübü olan Beşiktaşımızın şanlı tarihinin kupalarla, başarılarla dolu olduğunu, Beşiktaşlılık duruşunun, saygınlığının Türkiye'de ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Tüm bunların spora dayalı olduğunu dile getiren Demirören, ''Bizler ayrıca Türkiye'nin en büyük sosyal kurumlarından biriyiz. Sosyal kurum olarak da sosyal görevlerimiz apayrı. Bunun için Beşiktaş yönetimi olarak bu dönemde tabi ki sportif başarılar önemli ama amacımız yardıma muhtaç, edebileceğimiz büyüklükte yardımların Türkiyemizin ihtiyaç duyulan her bölgesine götürebilmektir. Bunu da yönetim kurulu ve Beşiktaş'a gönül veren Beşiktaşlıların desteğiyle yapıyoruz'' dedi.

Demirören, okulun yapımında emekleri geçen herkese, heyet üyelerine ve eşi Revna Demirören'e teşekkür etti.

Demirören, ayrıca okulun yapımındaki katkılarından dolayı eski yöneticilerimizden Erol Obdan'a ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'a da teşekkürlerini sundu.




Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise, Türkiye'nin çok büyük zenginliği ve sorumluluğu olduğuna işaret ederek, "Bilim ve teknolojiye çok büyük katkılar yapmamız lazım. Bu son derece önemli. Yedi yıldır geçmişteki gibi milli savunmaya değil milli eğitime yapılıyor" dedi.

İnsanların dünyada eser bırakması gerektiğinin altını çizen Bakan Özak, ''Ne mutlu sosyal sorumluluk alanlara ki böyle eserleri bırakabiliyorlar, isimlerini ölümsüzleştirebiliyorlar. Ne mutlu Beşiktaş Kulübüne ki böylesine diğer spor kulüplerine de örnek olabiliyor'' dedi.

Revna Demirören ve heyet üyelerine teşekkür eden Özak, ''Kadınımızın neler yapabileceğini, tribünlerde kadının ne kadar önemli ve etkili olduğunu spordaki centilmenliğe ne kadar katkısı olduğunu, bir örnek olarak
gösterdiler. Demirören ailesini kutluyorum'' diye konuştu.



ERDOĞAN TOPRAK'TAN ÖNERİ

Açılışta bir konuşma yapan Kulübümüzün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanımız Erdoğan Toprak, Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Anadolu’nun her yerini sosyal sorumluluk projesi adı altında ziyaret etmeye, el uzatmaya devam ettiklerini belirtti. Toprak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nasıl ki Mardin’de iki tane okulumuza katkı verdik, Çakırkaş’ta da bu okulumuza katkı vermek istedik. Sizin yaranızı sarmış olmak için buraya gelmiş olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Başkanımız Yıldırım Demirören'in son seçimlerde Beşiktaş’ın artık sosyal sorumlulukları da üstüne alması noktasında yola çıkan İstişare Heyetleri adı altında 20 tane İstişare Heyeti kurduk. Beşiktaş’ın o güçlü camiasının katkısını topluma aktardık. Bunlardan bir tanesi de Kadın Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’dir. Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz’in bugünkü en büyük eserlerinden bir tanesini de Çakırkaş Beldesi’ndeki okul olarak görmektesiniz. Ama onların bir ana şefkatiyle bu proje dışında da birçok projeye imza attığını söyleyebiliriz."

Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz’in başında bulunan Revna Demirören'e ve heyet üyelerinden Serdal Adalı'nın eşi Eren Adalı'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Erdoğan Toprak, Bakan Özak'a statlardaki küfürün ve anarşinin önlenmesi konusunda şu öneride bulundu:

"Gençlere şimdiden spor teorik derslerini verebilirsek, spor kültürünü öğretebilirsek stattaki küfürün de, anarşinin de, çatışmanın da önüne geçmiş oluruz. Yasalar bir yere kadar caydırıcı olur. Ama unutulmamalı ki haksızlığa uğradığını düşünen bir taraftar ceza da verseniz takımının haklarını savunmaya kalkar. Siz onun haklı olup olmadığını öğretmeden, burada teorik spor derslerini vermeden onu yola getiremezsiniz. Benim sayın Spor Bakanımdan ricam, Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde girişimde bulunup bu derslerin sayısının arttırılmasını rica ediyorum. Eğer biz bunu yaparsak stattaki terörün, anarşinin, gençlerimizin kötü yola düşmesinin, kötü alışkanlıklara düşmesinin önüne geçebiliriz. Eğer Beşiktaş Kulübünün kurduğu yuva buna öncülük edecekse biz Beşiktaş Kulübü olarak bundan gurur duyarız."

Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Demirören ise Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün altında oluşturdukları sosyal yardımlaşma heyetiyle birlikte 8 Mart depreminin ardından geldikleri Elazığ'da çok
duygulu anlar yaşadığını kaydetti.



Okulu bitmiş halde görünce daha da çok duygulandığını ifade eden Revna Demirören, ''Burada çok iyi eğitim verileceğine ve çok iyi Beşiktaşlılar yetişeceğine inanıyorum. İnşallah bu son olmayacak daha çok güzel şeyler yapacağız heyetimizle birlikte. Hayırlı olsun. Bu okulda aydın Türk çocuklarının yetişmesini ümit ediyorum'' dedi.

Başkanımız Yıldırım Demirören'e Bakan Özak tarafından plaket verilirken Elazığ Valisi Muammer Erol da Revna Demirören'e katkılarından dolayı plaket sundu.

Kulübümüz tarafından yaptırılan okul, Bakan Özak, Başkanımız Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören ile AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya tarafından kurdele kesilerek hizmete açıldı.



Açılış töreninden sonra Revna Demirören, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Son teknoloji ile donatılan okulda bilgisayar odası, yemekhane, kütüphane, kameralı güvenlik sistemi, yangın güvenlik sistemi, merkezi ısıtma sistemi bulunuyor. Hijyen kurallarına özellikle dikkat edilen Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu'nda bir ana sınıf ve 11 derslik yer alıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve Tuba.Erva


haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaş sağolsun
 
Mert

Mert

Üye
Bu okulda okumuş olmayı isterdim :D
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Beyin yıkama operasyonu :ehe
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:dry: verilen sözü tuttular
 
sekinardi

sekinardi

Üye
HAYlRLI UĞRLU OLSUN NE DİYELİM
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
keşke her kulüp yapsa birde
 
minoo

minoo

Üye
takdir ediyorum klübümüzü..
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Afrikada açılan futbol okullarıyla ilgili konu açmak gerek birde.
 
minoo

minoo

Üye
bekliyoruz senden :D
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
güzel olmus:eller::eller:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe tamam çalışmalar başlıyor:ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Bayramda Elazığ a gideyim şikayet edcm :kop:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hepsi kartal oldu:naughty::ehe
 
minoo

minoo

Üye
Semih'i kovun :D
 
arslansem

arslansem

Üye
Kirlettiniz la memleketimi :d:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaş okulunu yardımını yapsında kirlenmiş olsun
 
minoo

minoo

Üye
:evet:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl: takımımızla gurum duyduk bir kez daha
 
arslansem

arslansem

Üye
Şaka yapıyorum tabii ki :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
2
Görüntüleme
803
sekinardi
haltie
Cevap
3
Görüntüleme
1K
haltie
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
427
Kingmortall


Üst Alt