Beşiktaş Ersan'dan daha iyisini buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş Ersan'dan daha iyisini buldu
Beşiktaş genç yetenekleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Ersan'dan sonra Bank Asya'dan bir yıldız daha Kartal oluyor...











Geçen sezon Bank Asya'dan sürpriz bir şekilde alınan Ersan Gülüm'ün ardından, Beşiktaş bir genç yıldızı daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Samsunspor'un yıldızı Kemal Tokak'la görüşmeler devam ediyor... Ersan Gülüm'ü geçen sezon Adanaspor'dan kiralık olarak alan, ancak genç yıldızın bonservisi konusunda kulübüyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş, alternatifi yine Bank Asya'da buldu...

Şampiyon Samsunspor'da çok başarılı bir sezon geçiren 22 yaşındaki Kemal Tokak'ı listesine alan Siyah-Beyazlılar, görüşmelere başladı. Samsunspor'un şampiyonluğu ilan etmesinin ardından hemen temaslara başlayan Kara Kartallar, genç yıldızla el sıkıştı.

Karadeniz ekibinin de bu transfere sıcak baktığı ve görüşmelerin kısa bir süre sonra sonuçlanacağı kaydedildi. Kısa bir açıklama yapan Kemal, "Ben Samsunspor'da mutluyum ve herhangi bir Anadolu ekibi için takımımı bırakmam. Şu anda son durumu bilmiyorum, ama Beşiktaş'ta oynamayı hangi futbolcu istemez ki?" diyerek, teklife yeşil ışık yaktı.

Bank Asya'nın yıldızı
Bu sezon genç Kemal Tokak gerçekten çok başarılı bir pefromans çizdi. Hava toplarındaki hakimiyeti ve çabukluğuyla Samsunspor'u şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın vazgeçilmezi oldu.

Oynadığı maç sayısına da bakıldığında, Kemal Tokak'ın devamlılığının da olduğunu görürsünüz. Samsunspor'un bu başarılı kadrosunda, çok genç olmasına rağmen Kemal yıllardır oynuyormuş gibi büyük bir katkı sağladı.

Savunmada olduğu kadar, hücumda da takımına güç kattı. Kemal Tokak'ın bu sezon Bank Asya'nın yıldızlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. (Tunç Kayacı)
 
Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Belli bir fiyatla satın alma opsiyonunu eklemeyi unutmazlar İnşallah. Yoksa ikinci bir Ersan olayını kaldıramayız. Adamı yıldız eden biz ama ceremesini çeken biz.
Egemen'de gelecek deniyor. Türk stoper ikilisi süper olur. Hilbert-Egemen-Kemal-İsmail iyi iş yapar bence. (Ersan'ın bonservis olayı ağır gelir.Adana'nın istediği parayla kaliteli bir yabancı stoper alır bizim Adalı)
Ümidimi yitirmedim hala İsmail'de zaman tanınmalı çocuğa. Verilen bonservise değsin. Denemiş olalım hiç değilse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt