Beşiktaş Biscana servet önerdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Biscana servet önerdi
Beşiktaş Biscan'a servet önerdi


Beşiktaş, Liverpool'dan ayrılan Biscan'a son teklifini yaptı: 3.5 milyon Euro. Hırvat oyuncuya karar vermesi için 1 hafta süre tanındı
Yarısı peşin, yarısı maç başı
Orta sahaya bir yabancı alarak transferi kapatacak olan Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Igor Biscan’ın menaceriyle pazarlıkları son aşamaya getirdi. Sürekli, İtalya ile İspanya’daki bazı ekiplerden teklifler aldığını ve değerlendirmelerini sürdürdüğünü ifade eden Hırvat yıldıza, yarısı garanti geri kalanı da maçbaşı olmak üzere yıllık 3.5 milyon Euro teklif edildi. Ayrıca Biscan ve menacerine son kararlarını iletmeleri için 1 haftalık süre verildi.

Kartal’ın ‘Basinas’ kozu
İstanbul’da oynanan finalden Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak ayrılan Liverpool’un kadrosunda da yer alan tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Ada Kulübü ile yollarını ayırmıştı. Bonservisi elinde olduğu için pazarlık gücünü iyi kullanmak isteyen Igor Biscan’ın, Kara Kartallar’ın Yunanistan Milli Takımı’nın da yıldızı olan Panathinaikos’lu Basinas ile dirsek temasına geçmesi sonrasında geri adım atma kararı aldığı öğrenildi.
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Beşiktaş iyi gidiyora benziyor... ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt