Beşiktaş Aguierre ile anlaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Aguierre ile anlaştı
Beşiktaş Aguierre ile anlaştı

Mehmet Çiftçi/DHA

Norveçli golcüsü John Carew'i Olympic Lyon'a sattıktan sonra golcü arayışına giren Beşiktaş, Avrupa liglerinde aradığını bulamayınca, rotayı Güney Amerika'ya çevirdi.

Siyah beyazlı kulüp, Güney Amerika'nın gelecekteki yıldızı olarak gösterilen Perulu futbolcu Wilmar Aguierre ile anlaştı.

Peru basınında yeralan haberlere göre, Beşiktaş, Alianza Lima'da forma giyen 22 yaşındaki ünlü santrafor Wilmer Aguirre ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın bu futbolcu için Lima kulübüne 1 milyon dolar bonservis teklif ettiği, ancak kulübün 1.5 milyar dolar istemesi üzerine, iki kulübün 1 milyon 250 bin dolara anlaştıkları açıklandı.

Siyah beyazlı kulübün Wilmer Aguirre'ye vereceği ücret ise açıklanmadı.

Menajer doğruladı

Willmar'ın menajeri Guillermo Cuellar tarafından da doğrulanan haberde, ünlü golcünün bu hafta içinde İstanbul'a gelerek, Besiktaş ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
 


onur_poy

Üye
Ne diyelim beşiktaşa hayırlısı olsun inşallah bjk de başarılı olur çünkü ben bir galatasaraylı olarak rakiplerimizinde iddalı olmasını isterim böyle bir çok daha zevkli geçecektir.
 

the_patriot

Üye
    Konu Sahibi
20 yaşında bjk ye gelen les ferdinand gibi başarılı olur inşallah, les ferdinand ingiltere nin gelmiş geçmiş 10 futbolcusu arasında çünkü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt