Bernd Schuster O'nu defterden sildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bernd Schuster O'nu defterden sildi
Schuster yarınki kadroyu 17 futbolcu ile sınırladı, bir futbolcu sakat olmamasına rağmen kadroda yine yer almadı









Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk karşılaşmasında yarın deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Nobre, Ekrem ve Ferrari katılmazken, Zapatocny ve Rıdvan koşu yapmakla yetindiler. Bu 5 futbolcu yarın ki mücadelede forma giyemeyecekler.
Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman takım halinde koşularla başladı. Siyah-beyazlı oyuncular daha sonra, çeşitli pas çalışmalarının ardından iki grup halinde ayak tenisi oynadı. Antrenman, çift kale maç ve şut çalışmalarıyla sona erdi.
Teknik direktör Bernd Schuster'in 17 kişi ile sınırlandırdığı maç kadrosunda şu isimler yer aldı:
"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Michael Fink, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Bobo, Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Erhan Güven."
TEKNİK DİREKTÖR SCHUSTER FATİH TEKKE'Yİ DEFTERİNDEN SİLDİ
Alman teknik adam Ernst, Aurelio, Guti, Rüştü ve Fatih Tekke'yi maç kadrosuna almadı. Siyah Beyazlı takımın Süper Lig'de son oynadığı Kasımpaşaspor maçının da kadrosunda bulunmayan Fatih'in yarın ki karşılaşma kadrosunda da yer almaması dikkat çekti.

Fatih, Schuster ile Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş- Sivasspor maçı sonrasında soyunma odasında yaşadığı tartışma ile gündeme gelmişti.

Sezon başında bu yana sakatlığı sebebi ile çok fazla forma şansı bulamayan Fatih'in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması gibi maç eksiğini kapatmasına katkı sağlayacak bir mücadelede de şans bulamaması, tecrübeli oyuncunun Alman teknik adam tarafından artık kadroda düşünülmediğinin bir işareti olarak algılandı.
MEHTEMEL 11
Schuster'in yarın takımını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:
"Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, İsmail, Fink, Necip, Onur, Quaresma, Nihat ve Bobo"
Beşiktaş yarın saat 10.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan hareket edecek özel bir uçak ile Gaziantep'e gidecek. Siyah Beyazlı takım maçın ardından da İstanbul'a dönecek.
 
arslansem

arslansem

Üye
Fatih Tekke zaten silinipte gelmişti :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt