''Ben de Üzüldüm Ben de Kızdım''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
''Ben de Üzüldüm Ben de Kızdım''


Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan ve 0-0 sona eren Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.


Deneyimli teknik adam, : ''Öncelikle puan olarak gerideyiz. Rakibimiz de iyi puan aldı ve avantajlı geldi. Biz bugün seyirciden iyi destek aldık ve ikinci yarıda daha da tempoyu artırabildik. Bugün iyi seyircimiz vardı ama çok kötü bir saha vardı. Tempoyu artırmak kolay değildi. Oyuncularımız tempo olarak da iyiydi. Rakip bir hafta dinlenmişti. Alanı kapatıp hızlı çıkmak istedik. Az pozisyon verdik. Öne çıkışlarda pozisyonları değerlendiremedik ve dolayısıyla kazanamadık. Galatasaray'dan daha olumlu olduğumuzu düşünüyorum. Halil'e değinmek istiyorum. Onu oyundan alırken seyircinin alkışlayacağını düşündüm öyle de oldu. Daha önce bazı şeyler yaşandı ama bu seyircinin Halil'e sahip çıkması gerekiyor.


Şenol Güneş konuşmasının devamında daha önce Trabzonspor'da forma giyen Burak'la ilgili konuşurken: ''Burak ve diğer oyuncular buraya hizmet ettiler ve gittiler. Bu oyuncuların kötü oynaması için tezahürat yapabilirsin ama en fazlası bu olmalı. Bundan fazlasının yapılması yanlış. Burada oynarken desteklenen oyuncuların başka takımda böyle eleştirilmesi futbolun gelişmesini engeller. Ben de üzüldüm ben de kızdım ama en fazla bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt