Ben Bu Takımın Kaptanı

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Ben Bu Takımın Kaptanı
Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, 'takım' için elinden geleni yaptığını söyledi:

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'in ''Çok iyi bir kaptansın. Sana teşekkür ederim'' dediği, futbol direktörü Önder Özen'in ise ''Takım kaptanı oynayamadığında yüzünü düşürmeyip, en iyi şekilde çalışmaya devam ediyorsa diğer oyuncular bunu örnek almalı'' ifadeleriyle övdüğü İbrahim Toraman, kaptanlık görevini elinden geldiğince en iyi şekilde yapmak için uğraştığını söyledi.

Futbolun bir takım oyunu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, ''Takım olmayı başardığınızda, hedeflere daha çabuk ve kolay ulaşırsınız. İşte biz o ruhu yakaladık. Gol olunca tüm takım, golü atan ve ona pas veren kadar seviniyor. Ben bu takımın kaptanı olduğum sürece üzerime düşen görevi yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum.

Kaptanlık yalnızca 90 dakika pazubant takmak değil. Tüm sezon, her yerde üstlenilmesi gereken bir görev. Bunu yerine getirmek için diğer kaptan arkadaşlarımla birlikte uğraşıyorum'' diye konuştu.

'Şampiyonluğun en güçlü adayıyız'

Sezon içinde kayıplar yaşanmasının normal olduğunu belirten Toraman, ''Bunlar her takımın yaşayabileceği şeyler. Rekor kırarak, yenilgisiz şampiyon olmak da var bu işin içinde ama esas hedef şampiyon olmak. Biz de şampiyonluğun en büyük adayıyız'' ifadelerini kullandı.

'Forma için her zaman hazırım'


Bu sezon arkadaşlık ruhunu oluşturduklarını söyleyen İbrahim Toraman, ''Takımda üst düzeyde birliktelik var. Gerçekten takım olduk. Tüm arkadaşlarım gibi forma şansı verildiğinde o formayı en iyi şekilde temsil edip, takım için verilen görevi yerine getirmek için hazır durumdayım. 34 haftalık bir sezon içinde daha 7 maçı oynadık. Futbola renk katan bir takımız. Sergilediğimiz oyundan herkesin zevk aldığını düşünüyorum'' dedi.

Haber Kaynağı: Erdal Cömert / Vatan
 


Üst Alt