Belözoğlu'ndan önemli açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Belözoğlu'ndan önemli açıklamalar
İlk olarak İspanya'da Atletico Madrid'le zirvede yer almalarını değerlendirerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu "Henüz zirvede değiliz. Ama sezona çok iyi hazırlandık. bunun meyvelerini topluyoruz. Üst seviye oyuncuların olduğu bir ligde kalbuür üstü bir performans sergiliyoruz. 7 haftada 19 puan mükemmel. Hedeflerimiz var. Geçen sezon şampiyon olan Real Madrid ve 2. Barcelona'dan 35-40 puan gerisinde kalmış bir takım şu anda başabaş bir performans sergiliyor. Bunu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

Simeone'yle nasıl bir diyaloğu olduğu sorusuna Emre "Hoca-futbolcu ilişkileri Türkiye'yle kıyaslanmayacak düzeyde. Sezon başında hocayla her şeyi görüşmüştük. O görüşmelerde formayı alacağımı biliyordum. Son 3 maçın hepsinde beni oynattı. Ben de bunu iyi değerlendirdim. Takımda rotasyon yapıyor. Zirvede oynayan bir takım yaratmak istiyor. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. Ben de elimden geldiğince forma şansı bulduğumda Türk bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğim" yanıtını verdi.

"Falcao'yla oynamak nasıl bir duygu?" sorusunu Emre şöyle yanıtladı; "Yan yana oynadığım en iyi isim Ronaldo'ydu. Ondan sonra Falcao. Falcao, çok iyi bir golcü olmasının yanısıra insan olarak da çok iyi. Hayatının irdelenmesi gerektiğini düşünüyorum."

Arda konusunda da açıklamalar yapan Emre, "Arda Avrupa kariyerine mükemmel bir başlangıç yaptı. Buradaki o yorulmuşluğun ardından Atletico'da iyi başladı. Onu orada o kadar sevmişler ki, bana da katkısı oldu. Arda çok önemli bir yıldız. Son dönemlerde yetiştirdiğimiz en önemli isim. Atletico Madrid'den sonra da gidebileceği bir kaç takım var. Çok büyük yerlerde oynayacak kapasiteye sahip" diye konuştu.

Romanya ve Macaristan maçlarını da değerlendiren Emre, "Biz aslında Hollanda maçıyla beraber çok iyi başlangıç yapmak istiyorduk. Mücadele ve oyun anlamında iyi başlasak da skor anlamında istediğimizi alamadık ve Hollanda'ya yenildik. Estonya maçı da beklediğimizden gergin geçti. Kazandığımız için mutluyuz. Ama grubun kaderini belirleyecek şekilde 2 maç oynayacağız. Romanya çok genç ve önemli bir takım. Zor bir maç olacak. Önce Romanya ardından Macaristan
maçlarına en iyi şekilde hazırlanıp, bu istikrarsızlığı sona erdirmek istiyoruz" dedi.

"TAKTİK OLARAK GERİDEYİZ"

Milli takım olarak kolay gol yediğimizin hatırlatılması üzerine Emre, "Buna genel bir yorum yapabilirim. Bunu başımızdaki hocalarımız daha iyi bilir. Ancak Avrupa'da oynadığım için diğer oyunculardan da bildiğim kadar yorum yapabilirim. Avrupa'daki oyunculara göre taktik olarak biraz geriyiz. Hocalar istediği kadar bazı şeyleri size empoze etmeye çalışsın; ama alt yapılarda oyuncularımızın eksik olduğunu düşünüyorum. Bizde bunu daha iyi bilen, gören teknik adamlarımız var. İnşallah birlik olup bu hataları saha içerisinde yansıtmazsak istediğimiz sonuçları alırız" ifadelerini kullandı.

Estonya maçında yaşananlara da değinen Emre şöyle devam etti, "Ben çok konuşuyorum. Çok konuşan hata yapıyor. Bizim içimizde bir problem olmadığını söyledim. Burası kimsenin babasının yeri değil. Bu armayı üzerinde taşıdığın sürece en iyisini yapmak zorundasın. Birlik olmanız gerekiyor. Estonya maçında attağım golden sonra çok fazla gerginlik oluştu. Ondan sonra da bazı açıklamalar yaptık. Pişman olduk ama bazılarının da bazı gerçekleri öğrenmesi gerek. Golden sonra
sadece Hamit'in başını okşamaya giderken Hamit'e küfür ettiğim iddia edildi. Ama bu ülkede bunlar böyle, benim adıma bir sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Orada daha rahatım. İsteyen istediğini konuşsun.

Alex De Souza konusunda da açıklama yapan Emre, "Bu konulara fazla girmek istemiyorum. Zaten Fenerbahçe içinden de kimseyle görüşmüyorum. Zaten Alex için kolay bir şey değil. Dışarıdan birisi olarak inşallah orta yol bulunur" diye sözlerini bitirdi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt