Belgrad seferi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Belgrad seferi


Ara transferdre golcü almak isteyen Fenerbahçe, dün akşamki Sırbistan-Romanya maçını takibe aldı. Sarı-lacivertli kulübün Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın, Sırp Milli Takımı’nda yer alan Zigiç ile Krasiç’i büyüteç altında tuttuğu ifade edildi

Fenerbahçe’de Carlos’un ayrılma olasılığı, yeni bir yabancı kontenjanı için arayışların başlamasına neden oldu. Özellikle forvet konusunda arayış içinde bulunduğu öğrenilen sarı-lacivertlilerin, dün oynanan Sırbistan-Romanya karşılaşmasını takip ettiği öğrenildi.
Ara transferde alacağı oyuncu konusunda şu an takipte bulunan Fenerbahçe’nin, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a gönderdiği belirtildi. Teknik Direktör Christoph Daum’un listesinde bulunan bazı Sırp futbolcuların son durumunu görmek isteyen Kocaman’ın, devre arasında yapılacak bir yabancı golcü için hazırlık yaptığı vurgulandı.
Takas gündemde
Aykut Kocaman’ın, Valencia’nın Güiza’ya karşılık takas önerisinde bulunacağı belirtilen Zigiç ile CSKA Moskova’da yer alan Krasiç’i büyüteç altına aldığı ifade edildi. Elinde Güiza ve Semih gibi golcüleri bulunmasına rağmen forvete takviye yapmayı düşünen sarı-lacivertlilerin, İspanyol golcüyü de gözden çıkarmadığı, ancak Güiza’nın ara transferde gitmek isteyebileceği belirtildi.

Kaynak:Milliyet
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Guiza'nın gitmek isteyeceğini düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt