Belediye Meclisi'nde yumruklar konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Belediye Meclisi'nde yumruklar konuştu
Siirt Belediye Meclisi'nde, AK Parti'li ve DTP'li belediye meclis üyeleri arasında arbede yaşandı. Olayda, AK Parti'li Meclis Üyesi Veysel Oral gözünden yaralandı.

Siirt Belediye Meclisi'nde gergin anlar yaşandı. Belediye meclis toplantı salonunda "içme suyu" konusu ile başlayan toplantıda önce Belediye Başkanı Mervan Gül, yapılan çalışmaları anlattı. Siirt'in bundan sonra su sıkıntısının çekemeyeceğini belirten Başkan Gül, "Bizim su çalışmaları konusunda hiçbir kusurumuz yok. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Botan'dan da saatte 720 ton su alacak şekilde üç tane kuyu daha açacağız" dedi.

Belediye başkanın konuşmasının ardından söz alan DTP'li Meclis Üyesi Mehmet Kaysı, Başkan Mervan Gül'e Siirt halkına bir özür borcunun olup olmadığını sordu. Bu soruyu cevaplandıran Başkan Gül, "Su sıkıntısı çekildiği andan itibaren Siirt halkından özür diledim. Ancak ben bu konuda kusurlu değilim" dedi. Mervan Gül'ün soruları cevaplandırması esnasında söz alan AK Parti'li Meclis Üyesi Veysi Oran'a tepki gösteren DTP'li üye Mehmet Kaysı, "Başkanın avukatlığını yapma" diyerek tepki gösterdi.

Tartışmanın büyümesiyle DTP'li üyeler ile AK Parti'li üyeler arasında arbede yaşandı. Belediye Başkanı Başkan Gül'ün tüm "sükunet" çağrıları sonuçsuz kalınca, başkanın 4 özel harekat polisi devreye girdi. Polisler, meclis üyelerini sakinleştirerek gerginliğin büyümesini engelledi. Toplantı ise iptal edildi.
Arbede sırasında AK Parti'li Veysel Oran, gözünden yaralandı. Oran, hastanede tedavi altına alındı.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Türkiyenin Terbiyesizliği.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
576
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
550
x-scarface
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
381
yavuzkaraca
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
402
doctorrr


Üst Alt