Beklenen Apple güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Beklenen Apple güncellemesi geldi
Üç aydan uzun süredir üzerinde çalışılan Apple güncellemesi sonunda geldi.
OS X Mountain Lion için üretilen üçüncü güncelleme olma özelliğine sahip olan yama, işletim sisteminin sürümünü 10.8.3'e çıkarıyor. Bir
önceki versiyon olan 10.8.2′de bulunan birçok sorunu ortadan kaldıran yama, aynı zamanda da bazı yeni özellikleri beraberinde getiriyor.
Bu yeniliklerin en başındaysa Mac kullanıcılarının iSight kullanmak sureti ile iTunes hediye kartlarını kullanabilecek olmaları. Artık Mac App Store içerisinde çekilecek resimler ile sistem fotoğrafta bulunan rakamları direkt olarak algılayabilecek ve bu sayede kart üzerindeki rakamları tek tek elle girmek zorunda kalınmayacak. Bir diğer önemli yenilik ise uzun zamandır eksikliği çekilen Boot Camp sisteminin yeni yama ile Mac kullanıcılarının beğenisine sunulması oldu. Böylece artık Windows 8 desteği ve daha da önemlisi 3TB'dan büyük sabit disketleri gönül rahatlığı ile kullanmak mümkün olacak. Sonuç olarak istenildiği taktirde OS X ve Windows 8 arasında geçiş yapılabilecek. Hatırı sayılır miktarda kullanıcının canını sıkan, bazı harici donanımların sisteme takılması ile URL adreslerinden kendiliğinden çıkma sorunu da düzenlenmiş bulunuyor. Bir sonraki güncelleme olması beklenen 10.9 içinse, şimdiden yakın zamanda ortaya çıkacağı hakkında dedikodular dolaşıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt