Bedava Lumia 920 ve Htc 8 x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Bedava Lumia 920 ve Htc 8 x
Biliyorsunuz, Microsoft, geçtiğimiz yılın sonuna doğru Windows 8 işletim sistemiyle birlikte mobil platformlar için de Windows Phone 8 mobil işletim sistemini piyasaya sundu. Şu an bu sisteme destek veren HTC ve Nokia gibi firmalar bulunuyor. Çıkardığı model adedini göz önüne alırsak, an itibarıyla Nokia'nın giriş seviyesinden üst seviyeye kadar birçok Wp8 modeli bulunuyor.
Microsoft, kullanıcı sayısını artırmak için kısa sürecek yeni bir uygulama başlatmış durumda. Eğer Windows Phone 8 işletim sistemli bir Nokia Lumia 920 veya HTC 8X sahibi olmak isterseniz, Microsoft ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamanız karşılığında bu telefonlardan bir tanesini ücretsiz olarak cebinize yerleştirebilirsiniz. Daha doğrusu yerleştirebilirler, zira Türkiye ile alakalı bir çalışma değil bu. Kampanya, AT&T kullanıcılarını yönelik hazırlanmış. Ancak en azından ülkemiz için de örnek teşkil edebilecek bir uygulama. Siz ne dersiniz?
 


ka_za

ka_za

Üye
Nasıl bir sözleşme acaba bu?
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Biz de 2 yıllık sözleşme + Cihazın parası :ehe

Bkz. Açgözlülük

 
  • Beğen
Tepkiler: teAtalay, OttomaN TigeR ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Admin
çeviride bir yanlışlık var galiba.at&t operatörü cihazları sözleşmeli olarak Microsoft retail store'lardan alanlara windows8 yükseltmesi veriliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt