Bayılton: 2-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gangsta

Üye
    Konu Sahibi
Bayılton: 2-0
Bayılton: 2-0


Beşiktaş'ta Okan ile Adem Dursun da dün oynadıkları futbolla gelecek maçlar için umut verdi. Denizli, Kara Kartal'ın müthiş presine dayanamadı 85 gün sonra BJK İnönü Stadı'nda taraftarları ile buluşan Beşiktaş, Denizli önünde muhteşem oynadı. Ailton, rakibin savunmasını dağıtarak, adeta bayılttı... Maça fırtına gibi giren Kartal, Ailton ve Ahmed Hassan'ın golleri ile üç puana ulaştı. Diğer yeni Sambacı Kleberson da sade ve yararlı oyunuyla alkış aldı


***

Elde var bir

Sahada savaşçı kimliğiyle yer alan Kartal'da Ahmed Hassan gecenin yıldızı olurken Ailton ve Kleberson da göz doldurdu.

Taş yerinde ağırdır sözünün doğruluğu dün gece İnönü'de ispatlandı. Vaduz yorgunu siyah-beyazlılar çok koşan, tam sahada adam adama pres yapan Denizli karşısında beklenenden üstün bir performans ortaya koydu. Kartal tam bir savaşçı kimliğiyle sahadaydı. Savunmada Gökhan-Hüseyin mücadelesi adeta maç içinde maç gibiydi. Huyu huyuna, boyu boyuna uygun iki oyuncunun kapışmasında kazanan Gökhan oldu ve etkisiz kalan rakibini 50'nci dakikada kulübeye gönderdi. "Mısır Prensi" Ahmed Hassan ise dün gecenin yıldızıydı. Oyun kurdu, asist yaptı, gol attı, ikili mücadelelerin neredeyse hepsini kazandı.

Ailton son vuruşlarda egoist
Ön liberodaki yeni Kleberson'un hücum yönü iyi ancak savunması zayıf. Sıkışık bölgelerden topu en yakın arkadaşına çıkartarak oyunu rahatlatan Brezilyalı, son vuruşlarda ise başarısızdı. Gelelim "rodeocu" Ailton'a.. Direkt kaleyi düşünüyor, iyi orta yapıyor, ince paslar atıyor, boşa kaçıyor ama o da son vuruşlarda egoist. 60'ıncı dakikada oyundan alınmasına şaşırmasına rağmen yedek kulübesine giderken hocasının elini sıkmayı ihmal etmeyecek kadar da profesyonel. Sonuçta Beşiktaş İnönü'deki ilk maçını zaferle bitirip ligden erken kopmayacağını kanıtladı.
 


Caine

Caine

Üye
başarılarının devamını dilerim. bu sene bjk baya iyi iş yapacağa benziyor. hadi bakalım hayırlısı diyecem ama bjk hersene fırtına gibi baslayıp sonlara doğru dokuluyor. umarım bunu bu sene tekraralamaz :)
 
SANCAR

SANCAR

Üye
ailton cidden umut verici oynadı
böyle giderse kartal sampiyon bu sene
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
zor gibi bence
 
serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
Bencede beşiktaş bu sezon iyi işler yapar.Bide uefa var.Yolumuz açık olsun Türkiye adına
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maçı seyredemedim. :(
 

ringwraith

Üye
seyirci muhteşem takım harika inşallah başarılar devam eder
 

aykut1907

Üye
ben mac 1_0 olunca sinirden tv yi kapadim :angry:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
293
Doğuş Pertez
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
272
DiaBLoS


Üst Alt