Batuhan Karadeniz için şaşırtan sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan Karadeniz için şaşırtan sözler


Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan kiralıdığı Batuhan Karadeniz'in sergilediği performansın yeterli olup olmadığı tartışılırken teknik direktör Samet Aybaba, NTV Spor'da katıldığı canlı yayında Batuhan konusunda oldukça net konuştu.
Aybaba, Batuhan Karadeniz'in ince bir çizgi üzerinde olduğunu ve bu çizginin sonunda ya uçuruma gideceğini, ya da yükselişe geçeceğini belirtirken; Batuhan'dan verim alınamadığını söyleyerek bir anlamda genç futbolcuya açık bir şekilde mesaj gönderdi.
Samet Aybaba, Batuhan Karadeniz ile ilgili olarak şunları söyledi;
"BATUHAN VİRAJI ALAMAZSA UÇURUMA DÜŞER"
"Almeida gitmek istedi, Mustafa sakatlandı. Bir anda santraforsuz kaldık. Batuhan da kadro dışı kalınca, bir anda onu aldık. Batuhan ile her gün kobnuşuyoruz. İnce bir çizgi üzerinde şua na. Ya iyi oynayacak kendini geliştirecek ya da Bank Asya'ya gidecek. Şu ana kadar bize cevap vermedi. İyi oynama yönünde karşılık vermedi. Kendisine verilen şansı anlaması lazım. Kendini artık geliştirmeli. Bu virajı alamazsa sonu uçurum."
"ŞU ANA KADAR KENDİSİNDEN MEMNUN DEĞİLİM"
"Hiçbir oyuncunun yapamayacağı şeyler yapıyor. O fiziğiyle inanılmaz vole vuruyor, inanamazsınız. Kendisini geliştirmiyor. Onu uyarıyorum. Batuhan ile ilgilensin diye alt yapıdaki bir antrenörü A Takım'a aldık. Batuhan'dan şu ana kadar memnun değilim; bunu kendisine de söyledim. Bunları söylemezsek; Batuhan gelişmez. Biz bu oyunculara evladımız gibi bakıyoruz. Sadece Beşiktaş'a değil, Türk futboluna katkı yapmalarını istiyoruz. Karabük maçında Batuhan, Fernandes'e o fizikle inanılmaz bir ara pası verdi. Bunları sürekli yapmalı."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Mad EagLe
Cevap
4
Görüntüleme
463
Mad EagLe
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
358
Kingmortall
LAZOFLU
Cevap
6
Görüntüleme
644
Mad EagLe
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
511
tragedie


Üst Alt