Bass Jam Tracks: Reggae 1.0.1 iPhone and iPod Touch "MÜZİKLE UĞRAŞANLARA"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Bass Jam Tracks: Reggae 1.0.1 iPhone and iPod Touch "MÜZİKLE UĞRAŞANLARA"


Herhangi bir müzisyen ya da grup, her yerde oturmak için güven düşünün - onları koymak nereye endişesi, asla gözlerinizi kapatın ve parmaklarınızı Klavye üzerindeki tüm dans izin varlık güçlü in oynamaya ne anahtar olursa olsun. Hatta bir soru değil - yeterli uygulama ile, size bunları başarmak OLACAK; Bas Jam Parça sadece HIZLI oraya yardımcı olacaktır.

başka bir şey gerçekten oluk komutları bir funky bas gitarist daha etkileyici yoktur. Ama kabul edelim - inanılmaz bir basçı olmak kolay değil! Her büyük beceri gibi, uygulama ve adanmışlık bol gerektirir. Neyse ki, Bas Jam Parça daha eğlenceli ve çok, o kısmı çok daha kolay hale getirmek için tasarlanmıştır!

Reggae: Eğer Bas Jam Parça oynamaktan büyük bas temellerini öğrenmek gibi 14 anahtarlarında kanal açma deneyin. Bu uygulaması bir ısmarlama Reggae Master Track (bas hatları kaldırılır. Her anahtar ilerlemesinde oynadığı akorları bir listesini içerir, tam size göstermek zoom-mümkün ölçekli listesi ile birlikte uygulama için 14 farklı anahtarı kaydedilen özellikleri nerede Klavye üzerinde parmaklarını koymak. sizin terazi kolay olmamıştı Mastering!

Bir sonraki bas efsane ya da diğer bazı müzisyenlerle birlikte sadece reçel olmak istiyorum olsun, Bass Jam Parça etrafında benim için büyük bir arkadaşım. Download bugün!

-------------------------------------
Zaten kendi GUITAR Jam Parça: Reggae?
-------------------------------------

İşletmeniz için teşekkürler! Bu özel uygulama, ancak bas oyuncular için optimize edilmiş çok ne zaten kendi benzer olacaktır. Humbucker Blues ya da Acoustic Blues yerine gibi gitar Jam Parça, bizim diğer stillerden birini satın almayı düşünün lütfen!

Ve Eğer zamanınız varsa bize güzel bir yorum bırakmayı ihmal etmeyin!


Ne Versiyon 1.0.1 Yenilikler

Küçük ses tweaks
Küçük görsel geliştirmeler


 
  • Beğen
Tepkiler: cptalperen
cptalperen

cptalperen

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt