1)kuzen besmeleyi: mismillahimahramihim diye çekerdi. töbe töbe
2)öbür kuzen: eşek kuran çarpsın derdi... ya sabır
3)tolga diye bi arkadaş vardı, manolya pastanesine girdik, 3 profiterol istedik, adam: sarayımmı elde mi yersin dedi, tolga: sarayın... yuh artık
4)gazeteden, vaduz maçında ailtonun skor garanti olursa 7*-75. dakkada oyundan alınacağını okumuştum, sonra maçı izlediğim arkadaşlarla iddaya girdim, kazandım

komik diil ama çok güldüm. tabi iddadan kazandıklarımı istemedim. eşşek kuran çarpsın ki
5)arkadaşım anlattı: kız arkadaşı buna bj yapıyomuş, çocuk vakit yaklaşınca "geliyo" demiş, kız "ne galeyooo" demiş. ayıp ayıp
6)özlem die bi kız vardı, çocuk gibi konuşmaya alıştırmış dilini, annesiyle arkadaşlarıyla fln çocuk gibi konuşuyodu. bigün kantinde sakız aldı, kantinci:"ne aldın kızım" özlem:"şakıj aldım" kantinci:"ne aldın, ne aldın???" özlem:"şakıj şakıjjj" bööööööö
7)doğa diye salak bi arkadaşım vardı, ataşehirde oturuyodum, son otobüs 9.15 deydi. antremandan çıktık, doğa bana hadi bişeyler yiyelim dedi, son otobüs 9çeyrekte, yarım saatte ne yicez dedim, bana "9.15 mi? 10 olmaz mı" demişti.. supergeri
8)eski evimiz sitedeydi, sitenin havuzunda abimle arkadaşı küçük bi kızı 2 kat yüksekliğine kadar havuza fırlattı. çocuğun havadaki hali süperdi. üffffff hakkaten mi
9)arkadaşla basket oynarken ufak bi çocuk geldi, arkadaştan topu istedi hep potaya attı vs, arkadaş "tamam artık biz oynicaz" dedi. çocuk banane banane dedi, arkadaş"sen çok yaramazsın" dedi, çocuk "yarr*k sensin o.ç" dedi...allahım ya
10)abime tinerci ufaklık yaklaştı, abi mendil alsana dedi, abim almicam dedi, çocuk "seni s*kerim" dedi, abim "ufacıksın, neyle s*kiceksin" dedi, çocuk" yafallak ile" dedi. aman tanrımmmmmmm