Baş ağrısına çözümler...??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

new member

Üye
    Konu Sahibi
Baş ağrısına çözümler...??
baş ağrısından muzdaribim. ne sinüzit ne migren. doktor stresten dedi. bu stresi azaltmaya yönelik neler yapılabilir? ben nerdeyse her gün bir ilac kullanıyodum adını burda vermiym. ona bağışıklık kazandım, artık baş ağrımı geçirmenin yolunu bulamıyorum. özellikle iş yerinde çok oluyor bu. benimkisi okumalı bir iş. ama özel hayatımda bilgisayarı çok sık kullanırım. ortalama 2 saat diyelim. bu fazla mı? eminim 1 saat önerenler olucaktır. nası uzak dursun ki insan bilgisayara o kadar saat? sabah 9 akşam 5 kullananlar da var, bankacılar var... onların başı nasıl ağrımıyor? önerebileceğiniz şifalı bitkiler var mı/ ya da başka napılabilir baş ağrısına karşı...??

maxirabit

maxirabit

Üye
Stresten oluyorsa ondan kurtulmanın ilacı zaman.
Çünkü onu i laç falan pek geçirmez piskolojiktir.
Bende de 2 gündür baş ağrısı var ama öyle i laçla geçicek türden falan değil.
Sinir,stres yönün de olan,bir baş ağrısı.

Nasıl birşeye sinirleniyorsan,ona yönlenmeyip başka uğraşlar bulmak lazım.
Söylmesi kolay ama işte zamanla geçer o baş ağrısı.

SHS

SHS

Üye
Aga bende ağrı kesici bağımlısı oldum bu yüzden :(

new member

Üye
    Konu Sahibi
bağımlılık kötü yaa... bundan korktuğum için böyle bi çözüm istedim ya. bide bikaç gündür ateşim yükseliyor 37leri buluyor nedendir?? üst solunum yolları enfeksiyonu kapmıştım ondan mıdır acaba?? hastalık kendini tekrarlıyor olabilir mi? çünkü geniz akıntım bitmedi. bugün doktor alerji dedi, alerjik de bir bünyem yoktu hay allah. ateş baş ağrısını tetikliyor olabilir mi???

SHS

SHS

Üye
Senin bu doktor tahlil, test falan yapmıyor mu sadece teşhis mi koyuyor.. Reçete yazmıyor mu?

greenmile

greenmile

Üye
kafaya takmamayı başarabilirsen stres falan kalmaz

• Beğen
Tepkiler: alpay533

new member

Üye
    Konu Sahibi
hacı aile hekimine gidiyorum. ondan ikna olmuyorum ya. yarın bi de hastaneye gidicem. lan son mesajlarıma bakın hepsi hastaneyle ilgili. kafayı yidim yaa

atarax29

Üye
stres çağımızın hastalığı malesef geçmesi çok zor stresten dolayı herkezde farklı belirtiler olur aslında hiçbiri gerçek değildir ama gerçek gibi yaşanır tedavi olmazsanız dahada kötü hal alır örnek anksiyete panikatak gibi geçerdiye beklemeyin piskiyatriye gidin çözüm antidepresan genelde

new member

Üye
    Konu Sahibi
biliyor musunuz bana da nörolog antidepresan verdi. yalnız şöyle bir ikilem var doktor "10 günden geçmezse yine gel" dedi. forumdan bi arkadaş da "15-30 günde etkisini gösterir, 6 ay kullanmak gerekir" dedi. ben de "zaten nörologların işi olmadığı halde antidepresan yazmak gibi bi adetleri var, psikiyatrislere yönlendirmiyorlar" dedim. psikiyatrise danışmalı mıyım sizce???

----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:52:16 ----------

o mesajı da siz yazmışsınız zaten kalkıp bizim konuşmamızı anlatıyorum tekrar... ama kafamın ne kadar karışık olduğunu anlamışsınızdır. aynada bile kendime bakamıyorum, bi baksam ne kadar çökmüş olduğumu göreceğime eminim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...