Barcelona veya Real Madrid'i istiyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Barcelona veya Real Madrid'i istiyoruz!


Şampiyonluk için iddialı konuşan Fenerbahçeli Selçuk, Messi hakkındaki sözleriyle de herkesi güldürdü..



Şike soruşturması hakkında "Hak ettiğimiz şeyi bizden alamazlardı"yorumunu yapan, şampiyonluk için iddialı konuşan Fenerbahçeli Selçuk, Messi hakkındaki sözleriyle de herkesi güldürdü.


'TFF'NİN KARARI SÜRPRİZ OLMADI'
TFF'nin şike soruşturması hakkındaki"iddianameyi bekleme" kararını değerlendiren Selçuk, "Hak ettiğimiz şeyi bizden alamazlardı. TFF'nin kararı sürpriz olmadı, beklenen bir karardı. Normal bir karar. Kaos içindeydik ve karar alınmasını bekliyorduk. Her gün yeni şeyler yazılıyordu, kararın ardından rahatladık. Bunun dışında aksi kararı zaten beklemiyorduk" dedi.
"Artık futbol konuşulmalı" diye konuşan Selçuk şöyle devam etti; "Kararlar hakkında yazılıp bir çok şey yazılıp çilizyor, ne olduğunu bilmeden yorumlar yapılıyor. Bu işi takip edenler karar vereceklerdir. Bu konu artık kapatılmalı. Bu konu bizim için bitmiştir. Lig ve Şampiyonlar Ligi kuraları çekilecek artık, biz bunun dışında bir şey düşünmüyoruz".
-MİLLİ TAKIM-
Milli takımda görev alması hakkındaki bir soruya ise Şahin şu yorumla karşılık verdi;
"Son dönemlerde hocamız görev veriyor milli takımda. Bundan önceki Estonya maçına 3-4 antrenmanla çıktım. 2 haftalık tatilden sonra elimden geleni yaptım ama hazır olmayınca hazır da görünmüyorsunuz. Ama büyük bir onur milli formayı giymek. Aynı şekilde devam edeceğim. Görev almayı istiyorum. Bana çalışmak düşüyor kararı ise hoca verecek".
Bu seneki beklentileri hakkında da yorumlar yapana başarılı futbolcu; "Geçen sene kazandığımız bir şampiyonluk var. Bunun altına düşmemeliyiz. 82 puan yaptık amacımız bu sene 83 puan. Bir çok spekülayon oldu ama yine başaracağımızı göstermek yine şampiyon olmak istiyoruz. Nasıl mücade ettiğimizi, nasıl istediğimizi herkes görecek. Yüzde yüz şampiyon olmamız gereken bir sezon. Bunu hak eden bir takım olduğumuzu göstereceğiz" dedi.
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nin de zorlu geceğini vurgulayan Şahin; "Oraya uzun süre ara vermiştik. Orada da son maça kadar iddialı gitmek ve gruptan çıkmak istiyoruz. Zor ama bizim de oturmuş bir kadromuız var. Belki yeni gelenler de olacak. Bu kadronun üstüne gelen her oyuncu da katkı sağlar" ifadelerini kullandı.
MESSİ BİZDEN BİRİ DEĞİL
Selçuk Şahin, dün akşam İspanya'nın Real Madrid ve Barcelona takımları arasında oynanan karşılaşmayı takım olarak izlediklerini de vurgulayarak maçta 2 gol kaydeden Barcelonalı Messi için esprili bir şekilde, ''Messi'yi bizden biri olarak görmüyoruz. Birgün bana karşı oynaması gerekse herhalde hafta içi sakatlanırdım. Bize karşı oynarsa ne yaparız bilemiyorum. Kendisi büyük bir oyuncu'' dedi.

yavaş istee messi seni ipe dizer be :kop: koptum :aha:
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
E konu da Messi ile ilgili bir cümle dahi yok ...
Nasıl oluyor bu ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Başlıkta , Barcelona veya Real Madrid'i istiyoruz diyor , o bile geçmiyor konu da ...=)
Bu nasıl bir konu yahu ...


 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
[h=2]Barcelona veya Real Madrid'i istiyoruz diye bir cümle yine yok ... [/h]
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:good:Doğru söylemiş
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
başlık öyleydi bende yazdım (h)

Haberi halen eksik ekliyorsun . Paylaşım yaparken biraz daha dikkatli olmak gerek ...

HABERİN TAM METNİ ...


Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Selçuk Şahin, ligde bu sezon geçen sezonun altında bir performans göstermemeleri gerektiğini belirterek, "Geçen sene 82 puan yaptık bu sene hedef 83 puan ve tekrar şampiyonluk. Bu kadar spekülasyondan sonra bu sene yüzde 100 şampiyon olmalıyız" dedi. Kampı ve takımın yeni oyun sistemini değerlendiren Selçuk, Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında da konuştu.

Selçuk Şahin, Almanya kampındaki Fenerbahçemizin bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak kamp hakkında konuşan Selçuk, "Kampın 4. günü. Her şey yolunda. Daha önce de kamp olmuştu, bu ikinci kamp dönemi. Normal kamp dönemi gibi çalışmalar devam ediyor. Ağır çalışmalar yapıyoruz Bir tane de hazırlık maçı oynadık. 100’de 100 hazır olmadığımız için, orada istediğimiz her şeyi yapamadık ama kazanmayı bildik. Ama daha 3-5 antrenman ve bir maçla bir şey ortaya koyamayız" dedi.

Hak ettiğimiz bir şeyi elimizden alamazlardı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun son aldığı kararlarla ilgili görüşü sorulduğunda ise Selçuk Şahin, "Açıkçası bizim için çok fazla bir şey değişmedi. Ne çok sevindik ne de tepki gösterdik. Çünkü elimizde hak ettiğimiz bir şey vardı ve hak ettiğimiz bir şeyi elimizden alamazlardı. O nedenle çok sürpriz olmadı bizim için ve de bir sevinç yaşamadık. Ancak karar alınmasını bekliyorduk ve bu bir karar alınmasıyla rahatladık. Aksi bir karar camia olarak beklemiyorduk. Artık futbol konuşulmalı ama hala her gün bir şeyler yazılıp çiziliyor. Kimse ne olduğunu bilmeden, yorumlar yapılıyor. Zaten bu işi bilenler kararları vereceklerdir. O nedenle bu konunun kapatılması lazım. Sürekli gündeme getirilmesinden rahatsızız. Bu konu bizim için bitmiştir. Artık fikstür çekilecek ve maçlar başlayacak. Lige ve Şampiyonlar Ligi’ne hazırlanıyoruz. Bunun dışında fazla bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

Mücadelemizi herkes görecek

Ligdeki hedefler konusunda görüşlerini belirten Selçuk Şahin, "Geçen senenin altına düşmemeliyiz. Geçen sene 82 puan yaptık bu seneki hedef 83 puan ve tekrar şampiyon olmak. Nasıl mücadele ettiğimizi herkes sahada görecek, maçlar başladığında. Bu sene bu kadar spekülasyondan sonra yüzde 100 şampiyon olmamız ve onu ne kadar hak ettiğimiz göstermemiz lazım. Şampiyonlar Ligi ise kuralar çekildikten sonra belli olacak. Kimler gelecek bilmiyoruz ama grupta sonuna kadar gitmek istiyoruz. Oturmuş bir kadro var ve bekli de yeni arkadaşlar gelecek. Tabii o da hocanın kararıyla olacak" diye konuştu.

Bize uygun bir sistem gibi görünüyor

Takımın 3 orta sahalı yeni sistem arayışlarını da değerlendiren Selçuk Şahin, "Benim adıma çok fazla bir şey değişmiyor ama takım alışır mı alışmazı mı onu zaman gösterir. Ancak oynayamayacağımız bir sistem değil. Kadro uygun. Bize uygun bir sistem gibi görünüyor. Etkili bir sistem olabilir ama ben kendi adıma göre konuşursam o bölgede tek oynayacağım. Kendi adıma rahat ettiğimi bir sistem ama futbol bireysel değil takım oyunu. Takım olarak iyi olursak oynarız" dedi.

R.Madrid ve Barcelona’yı isteriz

Şampiyonlar ligi kuraları ve olası rakipler hakkında da görüş belirten Selçuk Şahin, "Şampiyonlar Ligi’nde son 8’e kaldığımız zaman çok iyi bir hava yakalamıştık. Bu seneki takımı karşılaştırırsanız belki de yeni gelen arkadaşlarla daha iyi ve daha güçlü olduk. Yani o başarıyı yine yakalayabiliriz. Neden olmasın? Son yıllarda Avrupa’da başarı yakalayamadık. Kaliteli oyuncularımız var ama çıkışı bir türlü yakalayamadık. İyi takımlara sahibiz ve inşallah bu sene başarı yakalarız. Bir çok arkadaşım, kurada Real Madrid ve Barcelona’nın çıkmasını istiyor. Ben de kendi ardıma istiyorum. Çünkü futbol hayatınızda öyle büyük maçlar oynama şansı çok yakalayamıyorsunuz. Biz çok iyi olursak baş edemeyeceğimiz takımlar değil. Mesela Rubin Kazan Barcelona’yı yenmişti. Ama kolay değil tabi" diye konuştu.


Kaynak : FENERBAHÇE RESMİ SİTESİ
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt