Barbunya Pilaki meze

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Barbunya Pilaki meze


Barbunya pilaki malzemeleri
Barbunya
Zeytin yağı
Soğan
Havuç
patates
maydonoz
şeker (1 çay kaşığı)
limon


Barbunya pilaki yapılışı
Barbunyanın lezzetli ve daha rahat pişmesi için 1 gece önceden suda bekletin.Kullanmadan önce bol suyla yıkayın.Önce soğanları doğrayıp pembe olana dek zeytinyağında kızartın.Küp küp doğradığınız havuç ve pataesi barbunyalarla beraber toz şeker katıp düdklü tencerede 35 dakika pişirin.Daha sonra malzemeleri karıştırıp servis tabağına yerleştirin.Limon ve maydanozla süsleyebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
774
hikmet366
AlexsandroZ
Cevap
6
Görüntüleme
2K
cihanata_1
Aksi
Cevap
0
Görüntüleme
458
Aksi
Revengeful
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
446
Revengeful
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
768
x-scarface


Üst Alt