x-scarface
Üye
Barbunya Pilaki meze
Barbunya pilaki malzemeleri
Barbunya
Zeytin yağı
Soğan
Havuç
patates
maydonoz
şeker (1 çay kaşığı)
limon
Barbunya pilaki yapılışı
Barbunyanın lezzetli ve daha rahat pişmesi için 1 gece önceden suda bekletin.Kullanmadan önce bol suyla yıkayın.Önce soğanları doğrayıp pembe olana dek zeytinyağında kızartın.Küp küp doğradığınız havuç ve pataesi barbunyalarla beraber toz şeker katıp düdklü tencerede 35 dakika pişirin.Daha sonra malzemeleri karıştırıp servis tabağına yerleştirin.Limon ve maydanozla süsleyebilirsiniz.
Barbunya pilaki malzemeleri
Barbunya
Zeytin yağı
Soğan
Havuç
patates
maydonoz
şeker (1 çay kaşığı)
limon
Barbunya pilaki yapılışı
Barbunyanın lezzetli ve daha rahat pişmesi için 1 gece önceden suda bekletin.Kullanmadan önce bol suyla yıkayın.Önce soğanları doğrayıp pembe olana dek zeytinyağında kızartın.Küp küp doğradığınız havuç ve pataesi barbunyalarla beraber toz şeker katıp düdklü tencerede 35 dakika pişirin.Daha sonra malzemeleri karıştırıp servis tabağına yerleştirin.Limon ve maydanozla süsleyebilirsiniz.