Banvitten imza şovu

Sponsorlu Bağlantılar

hekizceli

Üye
    Konu Sahibi
Banvitten imza şovu
Son haftalarda ligde aldığı üstüste mağlubiyetlere ve kötü gidişe son vermek isteyen Bandırma Banvitspor, Perşembe günü Kara Ali Acar Spor Salonu'nda düzenlediği törenle Amerikalı guard Anthony Myles, Türk Telekom'dan Can Akın ve Galatasaray'dan Enver Ekmen ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki 2.06 boyundaki Amerikalı pivot Anthony Myles'in Amerikan Kolej Ligi'nde ve İspanya 2. Ligi'nde de bir sezon forma giydiği öğrenildi. Türk Telekom'a bir süre önce kiralık olarak verilen Serdar Tabay'ın karşılığında aynı takımdan kiralanan 21 yaşındaki guard Can Akın, A hariç bütün milli takımlarda yüzün üzerinde forma giyme şansı buldu. Galatasaray'dan kiralık olarak alınan 21 yaşındaki diğer bir oyuncu 2.08 boyundaki pivot Enver Ekmen, basketbola Efes Pilsen altyapısında başladı ve bir sezonda A takımda forma giydi. Daha sonra Beşiktaş'ta ve Galatasaray'da forma giyen genç oyuncu da genç milli takım formasını defalarca giydi.
Antrenör Gencer Baytimur, aldıkları genç oyuncularla takımlarının güç kazandığını belirterek, "Bu gençler aynı zamanda Banvit'in de geleceği olacaktır" dedi.
Kulüp Başkanı Özkan Kılıç da üstüste aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle, her zaman kendilerine sahip çıkan ve yalnız bırakmayan Bandırma halkına mahçup olduklarını dile getirerek, "Mağlup olduğumuz 7-8 maçı da son dakika da kaybettik. Ama kötü gidişe bu hafta evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçıyla son vermek arzusundayız. Yapılan transferlerle takımımız güç kazandı. Bu sene şimdiye kadar aldığımız mağlubiyetlerle seyircimize mahçup olduk, ancak söz veriyorum ki önümüzdeki sezon işleri şansa bırakmayacağız ve taraftarlarımızı üzmeyeceğiz. Salonumuz 2 bin 350 kişi kapasitelidir ve her maçta en az bu rakamın iki katı seyircimizde dışarıda kalıyor. Kombineler haricinde satışa çıkardağımız 1950 bilet 45 dakika içinde tükeniyor. Bizim asıl seyircimiz ailelerdir. Onları kaybetmemek için maç biletlerini artık sadece maç günü salondaki gişerlerden ve bir kişiye en fazla 2 tane vererek satacağız" diye konuştu.
Tekrar göreve seçilen Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Bandırma'daki basketbol sevgisini görmeleri için davet ettiklerini ifade eden Başkan Özkan Kılıç, "Çok değer verdiğimiz 2 konuğumuz da bizi kırmayarak Banvit'in 13 Ocak'ta oynayacağı Avrupa Kupası maçını izlemek için Bandırma'ya gelecek" dedi.
 


Üst Alt