Banka ve sigortacılara avea basicell tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Banka ve sigortacılara avea basicell tarifesi
Avea, yeni tarifesi ‘BASİCELL’ ile banka ve sigorta sektörü çalışanlarını ayda 12 TL’ye tüm Avea, ev-iş ve diğer operatör numaralarıyla özgürce konuşturuyor. Müşteri odaklı yaklaşımıyla abonelerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren Avea, bankacı ve sigortacılara özel yepyeni bir tarife sunuyor.

Avea’nın, Basisenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (BASIDAV) önderliğinde hayata geçirdiği yeni tarifesi “BASİCELL” ile BASIDAV üyeleri, BASISEN (Banka ve Sigorta İşçileri Sendikası) üyeleri, üyelerin çalıştığı işletmelerdeki diğer çalışanlar ile Türkiye İş Bankası A.Ş. emeklileri ve iştirak şirketlerinde çalışanlar çok avantajlı koşullarla her yöne konuşma imkanına sahip oluyor.

‘BASİCELL” tarifesi kapsamında aboneler, KDV ve ÖİV dahil ayda 12 TL ödeyerek yurt içinde Avea, ev-iş ve diğer operatörlerle 90 dakika ücretsiz konuşuyor. Öte yandan tarifeye abone olanlar, diğer BASİCELL aboneleriyle kendi aralarında konuşabilecekleri 300 dakika bedava konuşma süresi ve Avea içi kullanımlarda geçerli 150 kısa mesaj kazanıyor. BASİCELL tarifesi çerçevesinde 3.Nesil hizmetleri de katılımcılara indirimli olarak sunuluyor.

BASICELL tarife sahipleri ayrıca, Bayındır Sağlık Grubu’na bağlı Ankara ve İstanbul’daki hastaneler ve ağız diş sağlığı kliniklerinde %25’e varan indirim imkanından da faydalanabiliyor.

Tarife hakkında detaylı bilgiye Avea bayileri, ( ) veya 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri’nden ulaşılabiliyor.
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağolasın
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
herşeyin sonuna bir cell koyuyor acaba turkcell olmayamı çalışıyor :D yakında aveacell olacak
 
aryscat

aryscat

Üye
Ben e o aldım bu tarifeyi. Hayırlısı olsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt