Bana yardım edermisiniz_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Bana yardım edermisiniz_?
Alt sınıf bir bilgisayarım var geçen sene almıştım Samsung NP305E5A-S02TR
işlemci
AMD Quad-Core A6-3420M Hızl dırılmış İşlemci (1,5 GHz, 4 MB L2 Cache)
bellek
6 GB DDR3 Sistem Belleği 1 333 MHz (4 GB x 1 + 2 GB x 1)
Grafik
AMD Radeon™ 6470M (PowerXpress)
1 GB DDR3 (Harici Grafik)
Ana yonga
AMD A60M
sabit disk
500 GB S-ATAⅡ Sabit Sürücü (5 400 RPM)

ve ben üzerine win8 yükledim bu bilgisayar beni daha ne kadar idare edebilir oyun konusunda şuanlık bi sıkıntım yok crysis3te dahil mak üzere şuana kadar çıkan hepsini oynayabiliyorum fakat düşük fps alıyorum gerçi sistemim kötü normal böyle olması ama bana ne kadar daha yetebilir onu merak ediyorum ucuz diye almıştım o zaman yoksa almıcaktım pişman değilim fakat daha iyisini isterdim ama şuanlık durumum yok.Pc hakkında yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum en azından performans için bir kaç öneri alabilirsem ne mutlu bana şimdiden teşekkürler...
 


Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Bilgisayarın o kadarda alt seviye değil şunu belirtiyim ki oyun için pek ideal değil. ha oyun oynanmaz demiyorum ama ne kadar akıcı olur bilinmez. crysis 3 gibi yüksek grafikli oyunlar oynandığında ısınma problemi oluşabilir. ne kadar yeteceği konusu sana bağlı. düzgün bir kullanıcıyım diyosan 3-4 yıl gider.(yalnız her sene yeni bir oyun çıkıyo 3-4 yıl sonraki oyunları açacağını pek sanmam). ama laptopunu harvurup harman savurursan 1 yıl bile dayanmaz. bilgisayarındaki ekran kartının oyunlara göre fps değerlerine buradan bakabilirsin.
 
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
pc alalı 1 yıl oldu zaten şuana kadar ısınmasının artmasından başka bişi olmadı ya peki önerebileceğin performans arttırıcı programlar filan varmı over clock yaptım bi ara fazla ısınmasından dolayı onuda yapamıyorum şuan çünkü buz koymam gerekiyor pc altına :D baya bişi denedim :) pcnin performansı beni şaşırttığını söyleyebilirim fiyatına göre fakat 1yıl oldugu için performansı arttırıcı birşeyler ypmm gerekiyor bir kaç kere format attım filan win8 yükledim daha başka sizin pcnize yptıgınız ve önerebileceğiniz birşeyler var mı _?
 
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şimdilik yeter seni götürdüğü yere kadar kullanabilirsin :oke:
 
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ilgilendiğiniz için :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
513
TheNightMare.
Cevap
16
Görüntüleme
1K
lazye


Üst Alt