Bana öyle bakma...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bana öyle bakma...


Takımda kalmayı başaran Albert Riera, Akhisar Belediyespor maçında şans bekliyor. İspanyol oyuncunun işi bir hayli zor.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Türk Telekom Arena'da Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, Manchester United maçının kadrosunda bazı değişiklikleri gitmesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılı takımda yıllık 2.9 milyon euro kazanan ve transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol oyuncu Albert Riera 'rotasyon' denilince akla gelen isimlerin ilk sırasında yer alıyor.
Galatasaray'da ilk 18'e girmekte dahi güçlük çeken ve Terim'in planları arasında yer almayan orta saha oyuncusunun hazır bir görüntü çizmemesi eleştiri oklarını da beraberinde getiriyor.
Genoa ve Kartalspor ile hazırlık maçları yapan Galatasaray'da bu dönemi eşinin doğumu dolayısıyla kaçıran Albert Riera'nın ilerleyen haftalarda olumlu bir görüntü çizmesi de pek mümkün gözükmüyor.
Kanatlarda Nordin Amrabat ve Hamit Altıntop gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran Galatasaray'da bu oyuncuların arkasında bekleyen Emre Çolak ile Aydın Yılmaz'ın yükselişteki performansları Riera'ya kapıları kapatıyor.
Old Trafford'da Manchester United ile oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde bekleyen ve forma şansı yakalayamayan 30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt