Bana mı özel sadece?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Bana mı özel sadece?
Herkesin ağzında avea'nin kötü bir operatör olduğu. Şikayetlere baktım da ya kontor yemiş ya da müşteri hizmetlerinden memnun değil birileri. İçim acıdı yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Bu zamana kadar hiç avea'nin ters tarafıyla karşılaşmadım hatta memnuniyetimi bildiren bir teşekkür formu bile olusturulmus durumda aveada. ben sahsim adima cok memnunum musteri hizmetlerinden,vodafonun ki berbat zaten.gecenlerde bir mesaj geldi aran kazandan 5 kontor kazandiniz diye ama beni ailemden baska arayan olmadi onlarda aveali.2hafta once 5mb aldim gece gunduz kapanmadi net,ustelik onlarca oyun program indirdim sorgulamamda 5mb hakkiniz kalmistir deyip durdu. simdi de 0 kontor var net e girebiliyorum aradim bana cihaz almissiniz 100 mb internet kampanyasi dediler iyide ben 3ay once aldim ve kullandim internet hakkimi kullanmasaydim bile 1.ay gecerliydi o. bazen durup dururken kontorde gelebiliyor yada aramalarimda kontor dusmeyebiliyor.umarim boyle devam eder ve bende magdurlar safina gecmem..

ucx

ucx

Üye
Avea ve vodafone'un derdi bitmiyor ki kardeşim :S Ya sanarsınızki 1-2 aylık şirket sahibi insanlar çocuk çocuk iş yapıyorlar. Şuana kadar hiç şikayet etmeden kullanabildiğim tek operatör var oda turkcell. İnternet, kampanyalar ve daha bir çok hizmeti 10 numara sağlıyor.

Avea ve Vodafone'lulara geçmiş olsun nediyim =/

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ben 10 yila yakin avea kullandim birgun gormedim kontur dustugunu gereksiz yere yani ben trdeyken gayet memnundum bi kacsefer turkcel aldim ama cok kazikti konusma yapilamiyordu son zamanlarda avea ve vodafonun tarifelerine dayanamayip biraz iiyi tarifeler yapti ama ben kesinlikle avea sonra vodafondan sasmam

colaturka14

Üye
avea konuşturma ve mesaj bakımından iyi.turkcell de kalite bakımından iyi.ben de 2001 de beri avea kullanıcısıyım bende de kontor düşmesi olmadı.bu aralar mobil öğrenci tariifesini değişitirmişler yeni kampnaya bilenler cevap yazsın lütfen.

Emperian

Emperian

Üye
agaçtan düşmüşü agaçtan düşmüş anlar. Avea senide ısırır o zman bize hak verirsin

Avea*

Avea*

Üye
Kullanmasını bilenler için Avea avantajlı bir tarife. Bayi yetkilisiyim ve günde onlarca şikayet geliyor kontör düşüldüğüne dair, müşteri hizmetleri ile görüştürdüğümüzde %90 logo-melodi-oyun servislerine abonelikleri çıkıyor. Aynı şekilde diğer operatörlerden şikayetçi olarak Avea'dan memnun olduğu için numara taşımaya gelenlerde var.

Aboneleri memnun etmek oldukça zor. Avea'nın şu anki en büyük sıkıntısı altyapısındaki yetersizlik.

Tarife olarak şu an en uygun tarifeler, Heryöne konuşanlar için Hepsibir, Avea içi konuşanlar için GençAvea,HarbiTarife yada MobilÖğrenci.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bilgi icin tesekkurler avea alt yapi yetersizligi var ama dediginiz gibi kullanmasini bile super

admiral23

admiral23

Üye
Kullanmasını bilenler için Avea avantajlı bir tarife. Bayi yetkilisiyim ve günde onlarca şikayet geliyor kontör düşüldüğüne dair, müşteri hizmetleri ile görüştürdüğümüzde %90 logo-melodi-oyun servislerine abonelikleri çıkıyor. Aynı şekilde diğer operatörlerden şikayetçi olarak Avea'dan memnun olduğu için numara taşımaya gelenlerde var.

Aboneleri memnun etmek oldukça zor. Avea'nın şu anki en büyük sıkıntısı altyapısındaki yetersizlik.

Tarife olarak şu an en uygun tarifeler, Heryöne konuşanlar için Hepsibir, Avea içi konuşanlar için GençAvea,HarbiTarife yada MobilÖğrenci.

Kullanmasını bilenler için Avea avantajlı bir tarife(Tarife mi operatör mü)::d:

Avea*

Avea*

Üye
Dalgınlıkla hatalı yazmışım. Tahmin etmişsiniz zaten. :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Herkesin ağzında avea'nin kötü bir operatör olduğu. Şikayetlere baktım da ya kontor yemiş ya da müşteri hizmetlerinden memnun değil birileri. İçim acıdı yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Bu zamana kadar hiç avea'nin ters tarafıyla karşılaşmadım hatta memnuniyetimi bildiren bir teşekkür formu bile olusturulmus durumda aveada. ben sahsim adima cok memnunum musteri hizmetlerinden,vodafonun ki berbat zaten.gecenlerde bir mesaj geldi aran kazandan 5 kontor kazandiniz diye ama beni ailemden baska arayan olmadi onlarda aveali.2hafta once 5mb aldim gece gunduz kapanmadi net,ustelik onlarca oyun program indirdim sorgulamamda 5mb hakkiniz kalmistir deyip durdu. simdi de 0 kontor var net e girebiliyorum aradim bana cihaz almissiniz 100 mb internet kampanyasi dediler iyide ben 3ay once aldim ve kullandim internet hakkimi kullanmasaydim bile 1.ay gecerliydi o. bazen durup dururken kontorde gelebiliyor yada aramalarimda kontor dusmeyebiliyor.umarim boyle devam eder ve bende magdurlar safina gecmem..

Valla bende avea kullanıyorum...Hattımdan çok memlunum..Hem mobilöğrenci yaptım 10 dksı 50 kr hemde sms yaptım çok rahatım...ohhh :çay: :) :) :halay2::eller::maxicep:

--mm33rrtt--

Üye
benimde bir sıkıntım şikayetim bulunmamaktadır ara ara mesaj göndereminde sorunlar çıkartıyo ve bazı yerlerde çekmiyo olsa da güzel kampanyaları ve tarifeleri var turkcell in ki kadar kalite sağlamasa da vodafone nunki kadar da kötü değil

kol@j

kol@j

Üye
arkadaşlar bütün operatörleri kullandım...

kiminin güçlü tarafı var kiminin zaafı...

bir operatöre üye olduğunuzda... istikrarlı gidin bir o hizmet bir o tarife yalpalamayın...

alıştığınız yol ile devam ederseniz... hiç sorun kalmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt