Ballı Zencefilli Limonata

  • 16 Nisan 2011
  • 1096 Okunma
  • 1 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. İçindekiler


    * 4 adet limon
    * 1 çay bardağı bal
    * 1 cm taze zencefil
    * 6 yaprak nane
    * 1 litre su

    Hazırlanışı

    1. Limon kabuklarını sebze soyacağı ile beyazlarına çok girmeden soyun.
    2. Balı, soyulmuş zencefili, nane yapraklarını ve limon kabuklarını mutfak robotuna atıp iyice parçalayın.
    3. Limonların suyunu sıkıp ballı karışıma ilave edin.
    4. Bal limon suyunda eriyene kadar karıştırın.
    5. Üzerine suyu ekleyip karıştırın ve bir tülbentle süzün.
    6. Hastaysanız ılık ılık, değilseniz soğuk buzla ama her ikisinde de bol nane yapraklı için.

     


    Yazan: CoDeYs
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
25/09/2018 - 07:50