Bada Facebook Chat (Orjinal Taraycısı Üzerinden)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VforButterfly

VforButterfly

Üye
    Konu Sahibi
Bada Facebook Chat (Orjinal Taraycısı Üzerinden)
Herkese merhaba bugün wawe 8500 ile internete girim dedim facebook tam sürüm ile girdiğimde dikkatimi çekti alttaki chat çubuğu aynı şekilde birebir var ve aynı şekilde açılıyor pc deki gibi yazı yazabiliyorsun ancak gönderme butonu yok :D (enter'a basınca pc de nasıl gidiyor, telefonda gitmiyo)

bunn başka bi yolu var mı acaba enter yerine geçen bir tuş ?

omaray

Üye
sen gene iyisin ben hiç bulamadım daha chat olayını. :=)

Lacrymosa

Üye
Evet telefonda enter fonksiyonu gören bir tuş var ama facebook onu algılamıyor. O yüzden mesaj yazıyoruz ama gönderemiyoruz. Chat'e bağlanmak isteyen ebuddy kullanabilir.

cezalper

cezalper

Üye
Çok saçma o zmn ne anlamı kaldık ki yazmanın :|

balpinar

Üye
arkdaslr cepten chatta enter yapmak cok basıt ben kullanıyorum .... once msjı yazıosun yazdıktan sonra sıfıra basarak satır atlıosun( nokıa tellerde sıfıra basıosun ust uste 3 kez alt satıra gecmıs oluo.) ve enter yapıosun msjın yollandı artık çettesın.d

VforButterfly

VforButterfly

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe 8500 den bahsediyoruz biz :)

bunu wawe üzerinde mi yaptın sen çünkü dediğinide denedim saçma geldi ve olmadı :)

cceennkk

Üye
yanlış cevap vermiyorum İnşallah ;
daha bir kolay yolu var chat olayının facebook kişilerinizi msn ye entegre edin ve msn den face kişilerinize anlık ileti gönderin...
kolay gelsin..

VforButterfly

VforButterfly

Üye
    Konu Sahibi
entegre nasıl oluyor bu arada palringo sürümü şu anda bende çalışmıyor en son güncellemeyi kies üzerinden yaptım.

JVJK1 sürümü yüklü ne yapmam gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt