Aziz Yıldırım'dan Kocaman'a güvenoyu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'dan Kocaman'a güvenoyu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımı teknik direktörü Aykut Kocaman’ın kulübe önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.





Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan yazısında, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100 yılı aşkın tarihi ve temsil ettiği değerler adına, bulunduğu her yarışta her zaman zirveyi hedeflediğini kaydetti.
AYKUT KOCAMAN'A DESTEK
Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman'ın takıma katkı sağlayacağına olan inancını dile getirerek, ''Bu sezon hem sportif direktör hem de teknik sorumlumuz olarak görev yapan sayın Aykut Kocaman'ın kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına olan inancımı yinelemek istiyorum'' dedi.
Başarılı spor hayatının yanı sıra kişiliğiyle de örnek olan Kocaman'ın, Fenerbahçe'ye ait değerleri başarıyla taşıyacağına ve bu hedefle tüm gücünü, inancını, heyecanını takıma yönlendirdiğine inandığını ifade eden Yıldırım, ''Olumsuz her sonucun ardından, sayın Kocaman ile aramızda sorun varmış ve sayın Kocaman ile yollarımızı ayırmayı planlıyormuşuz gibi göstermeye çalışan spor basınına da artık bu klişe ve içi boş haberlerden vazgeçmelerini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyorum. Sayın Kocaman, büyük Fenerbahçe ailesinin önemli bir üyesi, büyük bir değeridir; kendisi kulübümüze büyük hizmetlerde bulunmaktadır ve bulunmaya da devam edecektir'' ifadelerini kullandı.
Yıldırım, ''Sezonun henüz başında futbolda bazı hedeflerimizden uzaklaşmış olmanın üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Futbol takımımızda şanlı formamızı taşıyan her sporcumuzdan en tabii beklentimiz ülkemizin yanı sıra Avrupa sahnesinde, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve zirveyi zorlayan bir ekip olmasıdır. Bu bağlamda, takımımızın Avrupa'ya erken vedası tüm camiamızı ve bizleri üzmüştür'' dedi.
''Bu sezon ligimizi şampiyon olarak tamamlayarak, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmanın beklentisi ve hedefi içinde olduğumuzu belirtmek isterim'' diyen Yıldırım, kulübün, sağladığı maddi olanakların yanı sıra prestiji nedeniyle de Şampiyonlar Ligi'ni amaçladığını ifade ederek, ''Fenerbahçe Spor Kulübü camiası ve büyüklüğü ile Şampiyonlar Ligi'ne yaraşmaktadır'' görüşünü aktardı.

''DÖNÜŞÜM, DEĞİŞİM VE GELİŞİM...''
Futbol takımının herkesin görebileceği ölçüde büyük bir dönüşüm, değişim ve gelişim yaşadığını anlatan Yıldırım, ''Bu tür dönemlerde bazı istenmeyen sonuçlarla karşılaşılması doğaldır. Önemli olan sorunların tespiti ve en kısa zamanda çözümlenmesi ve hedeflerden ödün verilmeden yola devam edilmesidir. Bugün sıkıntı olarak karşımıza çıkan noktaların, profesyonel yaklaşımlarla kısa sürede çözüleceğine, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu değişim sürecinin neticesinde kalıcı başarılara ulaşacağına tüm kalbimle inanıyorum. Ancak başarı bu süreçte de taraftarımızın takımımıza vereceği içten destekle olacaktır. Taraftarımızın desteği olmadan hedeflediğimiz başarılara ulaşmamız imkansızdır. Bu değişim sürecinde her Fenerbahçeli üzerine düşeni yapacak ve kulübüne, takımına sahip çıkacaktır'' ifadelerini kullandı.

BASINA TEPKİ
Aziz Yıldırım, dergideki yazısında medyaya da tepki gösterdi.
''Sahada verilen mücadeleyi, takımımızda yaşanan büyük değişimi görmezden gelerek, yarattıkları spekülasyonlar üzerinden gazetecilik yapanların da iletişim çağında bir dönüşüm yaşaması zaruridir'' diyen Yıldırım, ''Teknolojik altyapının gelişmişliğine ve iletişim çağının getirdiklerine ayak uydurmayan zihniyetin, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönlendirdiği yıllar uzun süre önce tarih olmuştur'' diye devam etti.
Yöneticiler, teknik heyetler ve sporcuların zaman zaman hatalar yapabileceğini kaydeden Yıldırım, ''Haber verme, doğruyu duyurma misyonu gereği medyanın bu yanlışları kamuoyuyla paylaşma ve eleştirme hakkı kuşkusuz var. Ancak karar mekanizması olma hevesiyle art niyetli ve asılsız haberler yapanların, spor medyasına olan inancın zedelenmesine neden olduğu da açıktır. Medya, yaşanan olaylarda kulüpler adına kendisini karar verme mekanizması olarak görmekten vazgeçmelidir. Hataları eleştirmek ile yönetimleri istifa ettirmeye, teknik heyetleri, sporcuları kovdurmaya çalışmak arasında ciddi bir fark vardır. Basının bu yönde yaklaşımları camialara karşı saygısızlıktır. En büyük dileğimiz spor medyasının da yıkıcı değil yapıcı olabildiği günleri en kısa zamanda görebilmektir.''

AMATÖR BRANŞLAR
Aziz Yıldırım, basketbol ve voleybolda Türkiye'de şampiyonlukların yanı sıra Avrupa'da da dörtlü final hedefine ulaşacaklarına inandığını aktardı.
Avrupa şampiyonu Fenerbahçeli atlet Nevin Yanıt'a da değinen Yıldırım, ''Avrupa şampiyonu olarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan atletimiz Nevin Yanıt'ı bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası'nda Nevin Yanıt gibi gururumuz olan bir diğer isim de yine atletizm şubemiz sporcularından Burcu Ayhan'dı. Avrupa Şampiyonası dahilinde yüksek atlamada finalde yarışan ilk Türk atlet olmayı başaran Burcu Ayhan'ın ilerki yıllarda tıpkı Nevin Yanıt gibi şampiyonluk madalyasını ülkemize getireceğine inancımız sonsuzdur. Atletizmde bizleri gururlandıran bir başka altın madalya haberi de Akdeniz Ülkeleri Atletizm
Şampiyonası'ndan geldi. Bayanlar çekiç atmada Kıvılcım Kaya birinci olarak hem ülkemize altın madalya kazandırdı hem de Türkiye rekoru kırdı. Boks şubemiz de gerek ulusal, gerekse uluslararası müsabakalarda yine birçok madalyayı kulübümüze kazandırdı. Bizlere madalya gururu yaşatan tüm sporcularımızı tek tek tebrik ediyorum. Fenerbahçemizin dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu dosta düşmana kanıtlayan bu başarılar bizleri gururlandırmakta ve amatör şubelere verdiğimiz önem ile ne kadar doğru bir iş yaptığımızı göstermektedir'' ifadelerini kullandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: JayJayyy

JayJayyy

Üye
bende inanıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt