Aziz Yıldırım: Türkiye'de hakem terörü var .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım: Türkiye'de hakem terörü var .
Fenerbahçe Başkanı , 2-2 berabere biten Adanaspor maçı sonrası basın toplantısı düzenledi. Hakem Serkan Çınar'ın yönetimini eleştiren Yıldırım, Federasyona seçim çağrısı yaptı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor maçının ardından hakemlere ve Türkiye Futbol Federasyonu'na patladı. Yıldırım'dan salvolarından satırbaşları şöyle: "Adanaspor'u tebrik ediyorum. Hak ettikleri puanı aldılar. İyi de futbol oynadılar. Bizim takım iyi oynamadı. Sadece 2-3 kişi mücadele etti. Böyle profesyonellik olmaz. Seyirci bu soğukta geliyor, duysunlar beni. Öncelikle bunu söylemek istiyorum.

HİÇBİRİ CEZA ALMIYOR
Hakemlere para verilsin diye destek veren başkandım. Kafaları rahat olsun, onlar da sahada mutlu maç idare etsin. Şimdi bakıyoruz hiçbir hakem ceza almıyor. Eskiden hakemler ceza alırdı. Daha 17'nci dakikada penaltı var. Bunu vermeyip maçın kaderi ile oynuyorsunuz. Bütün emekler boşa gidiyor. Dün Aykut (Kocaman) hoca, bugün Ümit (Özat) hoca konuşuyor. Yanlış mı? Hepsi doğru konuşuyor. Sadece 2-3 takıma hata olmuyor. Bakın bu stat dolu olsaydı insanlar sahaya inerdi. Sayın Cumhurbaşkanı ve tüm siyasileri göreve çağırıyorum, bu işe el atsınlar.

PARALARI YİYORLAR
Türk futbolunda hakem terörü var. Bu ülkede sayın Cumhurbaşkanı ve başbakanı bile tenkit edebiliyorsun. Ancak Federasyon'la ilgili konuşunca hemen ceza. Sayın başbakanın maaşı 25 bin TL. Federasyonda kaç kişi 25 bin alıyor, açıklasınlar. Paranın üstüne oturmuşlar, yiyorlar. Federasyon başkanına bir şey söylendiği zaman sopa ellerinde ceza veriyorlar. Tehlike görüyorum. Birlik beraberlik için ses çıkartmıyoruz. Ama Federasyon onlara bir şey yapmıyor. Bakın Türk futbolu 10 sene sonra bu durumdan kurtulamaz. Böyle düzen olmaz. Oyuncu yetişmiyor. Adanasporlu oyuncular bugün yerden kalkmıyor. Konyaspor maçında Mete Kalkavan'ın hali neydi öyle ya? Sürekli tiyatro var. Bizim maçta Adanaspor kalecisi zaman geçiriyor. Hakem kararlarında istikrar olacak. Kural ne diyorsa onu yapacaksın. Bütün kulüpleri toplayacaksın.

ÇÜRÜKLER TEMİZLENSİN
Herkes fikrini söyleyecek. Çürük elma varsa temizlenecek. Hasan Doğan zamanında böyle yaptı. Sahaya çıkan bütün hakemlerin kafasında bir şey var. Hakem penaltı pozisyonu için görmedim demiş. Görmüyorsan hakemliği bırak o zaman. Bakın bugün 2-2 bitsin diye herşeyi yaptı."

EKİCİ'YE BİZ TALİP OLMADIK
"Mehmet Ekici'ye biz talip olmadık. Kendisi Galatasaray ile görüşmeler yapıyormuş. Trabzonspor'dan bize Fenerbahçe eğer istiyorsa görüşelim diye haber geldi. Tamam dedik. İki ay önce bizden Aatıf ve Fernandao'yu istediler. Biz ikisini de veremeyeceğimizi ifade ettik. Hoca ile konuştuk. Aatıf ile takas olursa verebilirsiniz dedi. Aatıf+500 bin euro vereceğimizi söyledik. Aatıf'a gitmek istersen takas yapacağız dedik. O gitmek istemediğini söyledi. Hocaya sorduk. O da gönderin gelsin dedi. Son olarak 2 milyon euro ödeme yapalım dedik. Onlar 'hayır' diyorlar."

ETO'O İÇİN DEVREYE GİRMEDİK
"Beşiktaş sanıyor ki Eto'o konusuna biz girdik. Öyle bir şey yok. Bize sordular. Hayır öyle düşüncemiz yok dedim. Sonra Antalyaspor Başkanı ile konuşmadım. Aatıf transferi için aradılar sadece. Siz Aatıf ile konuşuyorsunuz, beynini yıkıyorsunuz diye sitem ettim. Siz de Beşiktaş'a Eto'o konusunda sitem ettiğiniz konuyu bize yapıyorsunuz dedim. Olay bu yanı."

 


Baydırman

Baydırman

Moderator
Başkan çok haklı. Tarafsız gözle bakan herkes de hak verecektir.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
UEFA kementi attı boğazına Finansal Fair Playden dolayı, yıllarca niye yabancı sınırı var diyerek kaldırtan Aziz Yıldırım şimdi 5 yıl ülkeye yabancı sokmayalım diyor tabi diyecek Finansal Fair Play ne diyor sattığın oyuncu parası ile oyuncu alabilirsin. Yani bunun dışında ki hibe paralar ile oyuncu alamayacaksın. Bu halde Fenerin kaç tane üst düzey satacak oyuncusu var. Adama sorarlar senin takımın Adana karşısında ne oynadı. Dün izledik işte 90 dakikayı ligin sonuncusu takıma kendi evinde 10.000 seyirci bile zar zor gelmiş saha da yenemiyorsan sonra çıkıp 35 dakika yanına Mahmut Uslu ve Şekip Mansuroğlunu alıp basın açıklaması yapacaksın. Yazıktır ya hu...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Dün Fenerbahçe çok iyi oynadı . Maçın hakkı da 7-2 - 8-2 gibi olmalıydı tarafsız görüşüm...Forvetlerimiz beceriksiz...
Adana kalecisini kahraman yaptık resmen...
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Dün Fenerbahçe çok iyi oynadı . Maçın hakkı da 7-2 - 8-2 gibi olmalıydı tarafsız görüşüm...Forvetlerimiz beceriksiz...
Adana kalecisini kahraman yaptık resmen...
Aynen.
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Sarangni

Sarangni

Üye
Dün Fenerbahçe çok iyi oynadı . Maçın hakkı da 7-2 - 8-2 gibi olmalıydı tarafsız görüşüm...Forvetlerimiz beceriksiz...
Adana kalecisini kahraman yaptık resmen...
Aynı maçı izledik ama farklı bakış açılarımız var. Mehmet Topal sakatlanıyor, Alper oyuna girecekken bir kanat oyuncusu daha alıp Atıfı forvet arkası yapıyor teknik direktör. Kaldı ki maç ritmi olmayan Ozan saha da oynarken 7 maçtır ilk 11 de sahaya çıkan Alper maçta yok. Buda yetmezmiş gibi Ozan stopere çekiliyor ve Fener son dakikalar tam bir kaos oyunu oynuyor. Evet çok gol atabilirdi ama teknik ve taktik anlamda çok sıkıntılı bir maç oldu. Rakip biraz daha diri bir takım olup 3~5 pas yapsa son 15 dakika Fener defansın içinden geçebilirdi. Kaldı ki Kjear olmadan Skartel saatli bomba Liverpool da oynarken de öyleydi Fener ~Monako maçının birisin de aynı hataları yapmıştı. Rakibin üstüne çok adamla gitmek pozisyonlara girmek iyi oyun olarak algılmak ne kadar doğru tartışılır dün saha da teknik anlamda sıkıntılı bir takım gördüm. Bu benim görüş açım tabi ki.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 


Üst Alt